ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-12-2019
Interview Desley Ubbink: “Achttien uur in de trein voor uitwedstrijden”

We laten een echte avonturier aan het woord: Desley Ubbink. De Brabander speelde al in Kazachstan en Slowakije, voordat hij recent in Polen opdook. Hij speelt sinds kort voor Podbeskidzie Bielsko-Biala. Tijd voor een gesprek!


Lees verder
Generale repetities: Zo deden de opponenten van Ajax, AZ, PSV en Feyenoord het

Voor twee Nederlandse clubs is het deze week erop of eronder in Europa. Ajax heeft een puntje nodig tegen Valencia voor de achtste finale van de Champions League, Feyenoord moet winnen in Porto om kans te houden op de knock-outfase van de Europa League. AZ speelt op Old Trafford om de eer en de koppositie bij Manchester United. PSV - Rosenborg gaat nergens om. Hoe verliepen de generale repetities?

Lees verder
Eindejaarsnummer ELF Voetbal met leider Tadic, familieman Stengs, duo's Aitor & Gonzalo en Boëtius & St. Juste en meer!

Het speciale eindejaarsnummer van ELF Voetbal is uit. In de nieuwe editie spreekt Dusan Tadic over leiderschap, praten familieleden en vrienden over Calvin Stengs, brachten we een bezoek aan Aitor Cantalapiedra en Gonzalo García, aan het Mainz-duo Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St. Juste, blikt Flemming Povlsen terug op zijn tijd bij PSV en is het opvallende levensverhaal van Feyenoorder Luis Sinisterra te lezen.

Lees verder
Word jij de PANNA! eSporter?

PANNA! Magazine, het broertje van ELF Voetbal, is op zoek naar een eigen PANNA! eSporter. Een gamer die het gaat opnemen tegen de eSporters uit de eDivisie!

Lees verder
Zo lijken PSV en Phillip Cocu elkaar binnenkort dwars te kunnen zitten

Asmir Begovic hoopt zijn loopbaan in Europa weer op het juiste spoor te zetten en wellicht gaat hij aan de slag bij PSV. De doelman van AFC Bournemouth wordt door verschillende Engelse media in verband gebracht met een transfer naar Eindhoven, al zijn er ook opties in Engeland.

Lees verder
Hoe Mario Balotelli zich eindelijk weer eens liet gelden bij Brescia

Mario Balotelli had zich zonder twijfel meer voorgesteld van zijn transfer naar Brescia. Na de teleurstellende eerste seizoenshelft liet de spits zich zondagmiddag weer zien in het shirt van de Italiaanse club. In de degradatiekraker tegen SPAL eiste de ervaren aanvaller de hoofdrol op.

Lees verder
De historische middag van voetbalopa Joaquín

Spelers als Zlatan Ibrahimovic en Fabio Quagliarella lijken immuun te zijn voor veroudering. Ook Joaquín is op zijn 38ste nog altijd een absolute sterkhouder in La Liga. De ervaren voetbalopa beleefde zondagmiddag het persoonlijke hoogtepunt uit zijn indrukwekkende loopbaan. 

Lees verder
Beslissingen vallen in Europa: deze prachtige wedstrijden helpen je de werkweek door

Het weekend is al weer bijna voorbij en dus staat staat de werkweek weer voor de deur. Op voetbalgebied is dat overigens zeker geen slecht nieuws. Er staan zowel in de Champions League als de Europa League heerlijke duels op het programma. Wij hebben de mooiste wedstrijden van de werkweek op een rij gezet.

Lees verder
Hoe Bart Ramselaar zich eindelijk weer voetballer voelt

Voor het eerst sinds 13 december 2017 schoot Bart Ramselaar zijn naam weer op het scorebord. De middenvelder annex aanvaller kwam tegen FC Groningen als invaller binnen de lijnen en maakte tien minuten voor tijd het winnende doelpunt. Eindelijk voelt Ramselaar zich weer belangrijk en gewaardeerd. 

Lees verder
Chelsea mag de transfermarkt weer op: dit zijn de gedroomde aankopen

Chelsea heeft niet lang hinder gehad van de transferban die het voorafgaand aan dit seizoen opgelegd kreeg. Sportrechtbank CAS heeft de straf gehalveerd, waardoor The Blues deze winter gewoon de transfermarkt op mogen. Frank Lampard zou naar verluidt deze spelers het liefst aan zijn selectie toevoegen. 

Lees verder
De zoektocht van Nicolai Jörgensen naar vorm en zelfvertrouwen

Het is nog niet het seizoen van Nicolai Jörgensen. De Deense spits keerde onlangs na blessureleed terug in de spits bij Feyenoord, maar mist kans op kans. Ook tegen Vitesse wilde de bal er maar niet in voor de aanvaller, die het de laatste jaren niet makkelijk heeft in Rotterdam. 

Lees verder
Samenvatting Manchester City - Manchester United (1-2)

De titelstrijd in Engeland lijkt helemaal beslist. Koploper Liverpool blijft namelijk winnen en achtervolger Manchester City ging in eigen huis onderuit tegen stadsgenoot Manchester United. Daardoor is het gat nu maar liefst 14 punten. Bekijk de samenvatting van Manchester City - Manchester United hieronder.

Lees verder
Liverpool FC - Sheffield United01-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Leicester City01-01-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Arsenal FC - Manchester United01-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Everton FC01-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Southampton FC - Tottenham Hotspur01-01-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen