ELF Voetbal nieuwsbrief van 15-02-2020
Interview Edgar Barreto: "Of ik nog terugkeer naar NEC?"

Het moment dat hij op Schiphol landde, zal hij nooit vergeten. Het vroor drie graden. Kou die Édgar Barreto niet eerder had meegemaakt. NEC verraste vriend en vijand in de winter van 2004 met het binnenhalen van de Paraguayaan die het vertrouwen met gepaste munt terugbetaalde. "Ik kon nog altijd graag in Nijmegen. Een prachtige stad."


Lees verder
ELF Voetbal 2: The Untouchables van Liverpool, USA Boy Dest, Gakpo, Alireza en Tony Adams

Het kan bijna niet meer misgaan. Na een droogte van dertig jaar gaat Liverpool dit jaar de landstitel in Engeland pakken. Met Sander Westerveld, Erik Meijer en Jan Kromkamp keken we al vooruit. Het is slechts een verhaal in ELF Voetbal 2. Daarin verder interviews met Sergino Dest, Tony Adams, Alireza Jahanbakhsh, Cody Gakpo, de Peruvianen van FC Emmen, Xavier Mbuyamba, Bram Nuytinck en Matus Bero.

Lees verder
Interview Mino Raiola:"Weet zeker dat De Ligt zich nog blijft ontwikkelen"

Een wedstrijd met een dubbele lading: AC Milan - Juventus. Uiteraard was Mino Raiola was aanwezig.  De zaakwaarnemer genoot van de duels tussen zijn pupillen Zlatan Ibrahimovic en Matthijs de Ligt. "Het was in het begin wennen voor Matthijs, maar hij maakt een uitstekende ontwikkeling door."

Lees verder
Deze zeven spelers kenden een droomstart aan 2020

We zijn inmiddels halverwege februari en alle voetbalcompetities zijn inmiddels alweer enkele weken onderweg. Welke spelers kenden de beste start aan de tweede seizoenshelft. ELF Voetbal maakte een selectie.

Lees verder
Zo bereiden Getafe en LASK Linz zich voor op de duels met Ajax en AZ

Ajax en AZ gaan zich dit weekeinde voorbereiden op een belangrijk Europa League-duel. AZ zal aanstaande donderdag de degens kruisen met LASK Linz, terwijl Ajax af gaat reizen naar Madrid voor een duel met Getafe. Waar Ajax een relatief makkelijke wedstrijd ter voorbereiding in het vooruitzicht heeft, RKC thuis, treft ook AZ een laagvlieger. De Alkmaarders gaan op bezoek bij nummer dertien FC Twente. Hoe bereiden de opponenten zich voor?

Lees verder
Hoeveel doelpunten heeft Erling Haaland nog nodig om clubtopscorer te worden?

Erling Haaland kwam in januari niet voor niets naar Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht was naarstig op zoek naar een nieuwe goaltjesdief. Bij gebrek aan een veel scorende speler, ontbrak het Dortmund nog wel eens aan stootkracht voorin. Voor Haaland legt het de lat laag om dit seizoen nog clubtopscorer te worden.

Lees verder
Atlético Madrid: qua doelpunten vóór van het niveau Eibar, Real Mallorca

Jan Oblak mag zich dan een van de minst gepasseerde keepers van de Spaanse competitie noemen, qua scorend vermogen valt er bij Atlético Madrid nog een hoop te verbeteren. De nummer vier van La Liga scoort na 23 speelrondes gemiddeld precies één keer per duel.

Lees verder
De ELF mooiste goals van de jarige Christian Eriksen!

Het is nu een jaar of tien geleden dat Christian Eriksen zijn kunsten voor het eerst vertoonde aan het Nederlands publiek. Op een koude zondagmiddag in Breda speelde de jonge Deen met Ajax 1-1 gelijk tegen NAC. Geloof het of niet, maar de Deen werd vrijdag op Valentijnsvrijdag pas 28 jaar oud. Genoeg tijd om nog meer moois te tonen, nu in het blauw-zwart van Internazionale. En we hebben al zoveel moois gezien.. kijk maar!

Lees verder
Waarom Thibaut Courtois het dit seizoen beter doet dan Jan Oblak

Met nog één clean sheet op zak heeft Jan Oblak een record in handen. Dan is hij degene die het minst aantal duels nodig had om honderd keer de nul te houden in La Liga. Dit seizoen is hij opnieuw op ramkoers, maar één keeper in Spanje doet het beter.

Lees verder
Atlético Madrid - Sevilla FC08-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Real Sociedad08-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Borussia Dortmund - Schalke 04 FC14-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Wolfsburg VfL - Borussia Dortmund14-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Nice OGC14-03-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen