ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-10-2021
Interview Etiënne Vaessen: "Tijdens de worsteling zag ik plotseling een enorm mes"

Lange tijd schrok hij 's nachts herhaaldelijk wakker. Zag Etiënne Vaessen een mes op hem afkomen. Een nachtmerrie die het gevolg was van het moment dat hij als beveiliger van de Mediamarkt werd neergestoken. De gevolgen ziet de doelman van RKC Waalwijk altijd terug op zijn lichaam. Mentaal verdwijnt het litteken steeds verder naar de achtergrond. "Nieuwe spelers vragen vaak wat er is gebeurd als ik mijn shirt uittrek."


lees verder
Samenvatting Letland - Nederland (0-1)

Het Nederlands Elftal heeft een moeizame overwinning weten te boeken op bezoek bij Letland. De mannen van Louis van Gaal speelden een matige partij, maar konden door een treffer van Davy Klaassen alsnog zegevieren. Doordat  Turkije - Noorwegen in een gelijkspel eindigde, is het WK in Qatar opeens erg dichtbij gekomen.

lees verder
ELF Voetbal 10 met Marcus Pedersen, Yorbe Vertessen, Siem de Jong, Robert Lewandowski en meer

Met het veertigjarige jubileum in zicht is er weer een nieuwe ELF Voetbal verschenen. Nummer tien staat weer boordevol interessante interviews, leuke achtergrondverhalen, bekende rubrieken en interessante reportages. Maak kennis met Feyenoord-aanwinst Marcus Pedersen, met PSV-talent Yorbe Vertessen, youngstar Fodé Fofana, met oud-Ajax-talent Julian Rijkhoff die nu voor Borussia Dortmund vlamt en lees het bijzondere en emotionele verhaal van RKC Waalwijk-doelman Etiënne Vaessen.

lees verder
Interview Robert Lewandowski: "Arjen Robben is een legende"

41 doelpunten. Het productieve seizoen 2020/21 van Robert Lewandowski in de Bundesliga leverde in meerdere opzichten een record op. Zo mocht de Poolse doelpuntenmachine op 33-jarige leeftijd de ESM Gouden Schoen in ontvangst nemen. De goalgetter vindt absoluut niet dat hij hiermee zijn plafond heeft bereikt. "Leeftijd is maar een getal. Ik zal nooit zeggen dat ik goed genoeg ben."

lees verder
Dikke PANNA! Herfst Doeboek is uit: boordevol tips, strips, kleurplaten & puzzels

Het is bijna herfstvakantie. De periode dat veel kinderen vrij zijn, maar buiten voetballen steeds lastiger wordt. Denk aan regen, denk aan kortere dagen en de kou die steeds meer invloed op de weersomstandigheden krijgt. Een ideale gelegenheid om het PANNA! Herfst Doeboek erbij te pakken. Het dikke magazine is nu uit! Met veel tips op voetbalgebied van profvoetballers en -sters, leuke interviews, maar natuurlijk ook weer boordevol strips, kleurplaten en puzzels.

lees verder
Interview Jurgen Ekkelenkamp: “Ik kreeg twee boetes na mijn debuut voor Hertha”

Zijn debuut voor Hertha BSC was er één om nooit te vergeten. Jurgen Ekkelenkamp scoorde binnen een minuut en stond meteen op de kaart bij zijn nieuwe club. De middenvelder wil nu een vaste basisplaats veroveren bij zijn nieuwe club. “Dit voelt als een stap vooruit. De Bundesliga is een mooiere competitie én ik heb hier meer kans op minuten dan bij Ajax.”

lees verder
Donny van de Beek: van droomtransfer naar nachtmerrie

Donny van de Beek is aan zijn tweede seizoen bij Manchester United begonnen. In zijn eerste seizoen kon Van de Beek niet rekenen op veel speelminuten, maar het was dan ook zijn debuutseizoen. Zijn tweede seizoen zou er een worden met meer minuten, maar is dit daadwerkelijk het geval?

lees verder
Eredivisie topscorers 2020/21 – Hoe doen ze het dit seizoen?

Topscorer worden van de Eredivisie geeft spelers vaak de kans om een mooie stap te zetten. Toch is het worden van topscorer van de Eredivisie niet altijd een garantie voor succes bij een grotere club. Vier van de top vijf topscorers van vorig seizoen verdedigen dit jaar andere clubkleuren. Hoe hebben ze het er vanaf gebracht in de eerste maanden van het nieuwe voetbalseizoen?

lees verder
Vacature: Stage lopen op de redactie van ELF Voetbal en PANNA!?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Atlético Madrid - Real Betis31-10-2021
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
Barcelona FC - CD Alavés31-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
 
AS Roma - AC milan31-10-2021
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Valencia CF - Villarreal CF31-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Paris Saint-Germain - Lille OSC31-10-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Bekijk alle voetbalreizen