ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-09-2021
Interview Georginio Wijnaldum: "In dit Oranje zit nog zoveel rek"

Noorwegen. Voor het Nederlands elftal de vierde opponent in de kwalificatiereeks om het WK van 2022 in Qatar te bereiken. Vanavond om 20.45 uur trapt Oranje in Oslo af. Ook voor Georginio Wijnaldum de eerste mogelijkheid voor revanche na het mislukte EK. De kersverse aanwinst van Paris Saint-Germain is vol zelfvertrouwen. "We zijn niet uitgeleerd. Er zit nog zoveel rek in deze ploeg."


lees verder
Deadline day in Nederland: alles over de laatste aanwinsten in de Eredivisie

De laatste dag van de transferperiode is aangebroken. In dit liveblog houden we je vandaag op de hoogte van de laatste inkomende transfers in de Eredivisie.

lees verder
De mooiste doelpunten in week 34

De week van Europese kwalificatie, debuterende supersterren, groteske transfergeruchten, enorme uitslagen in België en forse averij voor Feyenoord, die week kende gelukkig ook genoeg mooie doelpunten. Geniet!

lees verder
Transferdeadline: Dit waren een jaar geleden de grootste transfers voor de deadline

Vannacht verstreek de transferdeadline in bijna geheel Europa. Een jaar geleden was de transfermarkt nog een stuk langer geopend. Toen sloot de markt op 6 oktober. Dit waren de belangrijkste transfers in de vijf dagen voor het verstrijken van de deadline.

lees verder
Zo ziet de aanval van Manchester United eruit na de komst van Cristiano Ronaldo

Na het aantrekken van Raphaël Varane en Jadon Sancho heeft Manchester United haar transferperiode een fantastisch gevolg gegeven. Cristiano Ronaldo komt over van Juventus en wordt toegevoegd aan de selectie. In het afgelopen seizoen was de aanval van Manchester United al niet af te stoppen. Hoe komt de aanvalslinie er dit seizoen met de versterkingen uit te zien?

lees verder