ELF Voetbal nieuwsbrief van 18-03-2022
Interview Georgios Samaras: "Ik had bij sc Heerenveen een goede klik met Klaas-Jan Huntelaar"

Hij kwam voor een stage van tien dagen. Maar na één training had sc Heerenveen genoeg gezien en lag een contract op tafel. Georgios Samaras groeide in het Abe Lenstra Stadion uit tot een trefzekere en populaire aanvaller. Een cultheld. Het leverde hem een transfer op naar Manchester City. "Ik had een goede klik met Klaas-Jan Huntelaar. Het succes zat 'm in onze totaal verschillende karakters."


lees verder
Bloedstollende ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie

Met nog acht speelrondes te gaan zijn acht teams nog in de race voor promotie naar de Eredivisie. FC Emmen, FC Volendam, Excelsior en FC Eindhoven lijken te strijden om directe promotie. Roda JC, ADO Den Haag, NAC Breda en De Graafschap lijken zich op te mogen maken voor de playoffs. Wie heeft de langste adem. We zoomen in op de laatste hordes. Disclaimer: Jong Ajax is voor deze lijst niet meegenomen. Jong Ajax kan namelijk niet promoveren. Hierdoor worden ze aan het eind van het seizoen weggestreept. De Graafschap schuift hierdoor een plekje omhoog

lees verder
Ruslan Valeev, oud-speler De Graafschap en FC Emmen start hulpactie voor Oekraïne

De oorlog in Oekraïne gaat helaas nog steeds in alle hevigheid door. Dagelijks worden gebouwen gebombardeerd, komen onschuldige burgers om het leven en ontvluchten honderdduizenden inwoners het land. Ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de verschrikkelijke gebeurtenissen. Oud-Eredivisiespeler Ruslan Valeev is druk bezig met een initiatief om zijn landgenoten te helpen.

lees verder
PANNA TV! brengt jubileumhit 'Is dit je kapsel?!' uit!

PANNA!, het kindermagazine van Elfvoetbal, bestaat tien jaar! Om die reden zijn PANNA!-Mike, PANNA!-Sander en PANNA!-Jurre samen met de mannen van OBZ de studio ingedoken om een track op te nemen. 'Is dit je kapsel?!' is nu te beluisteren op het Youtubekanaal van PANNA TV!

lees verder
Interview Milian Vidic: "Als kleine jongen droom je ervan om in deze competitie te spelen"

Bij de naam Milian Vidic gaan vast geen belletjes rinkelen. Logisch, want het 16-jarige talent speelde zijn hele leven bij het Limburgse SV Meerssen. Tot begin dit jaar. De buitenspeler kwam namelijk op de radar van het grote Alemannia Aachen. Wij spraken hem over de eerste paar maanden over de grens. 

lees verder
De transferliefde van FC Barcelona en AC Milan

Franck Kessié staat voor een transfer naar FC Barcelona. De Ivoriaan lijkt AC Milan transfervrij te gaan verlaten. Een gemis voor de Italianen, een opsteker voor de Spanjaarden. Meer dan vijftien spelers droegen in het verleden het shirt van beide clubs. Soms via andere clubs, maar ook vaak direct. We zetten de bekendste spelers op een rij.

lees verder
Interview OFI Kreta-kwartet: "De organisatie hier is een wereld van verschil"

Ze waren met twee. En zijn sinds vorig jaar met vier. Het Nederlandse contingent bij OFI Kreta bestaande uit doelman Boy Waterman en Jonathan de Guzman kreeg eerst versterking van Luc Castaignos. Mike van Duinen trok enkele maanden later ook naar het grootste Griekse eiland. De Hollandse school moet de Kretenzers succes brengen en trots maken. "We hebben het echt getroffen hier."

lees verder
ELF Voetbal nummer 3 is uit: met Edson Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit en de vier van OFI Kreta

Voor Nederlanders is veiligheid zo vanzelfsprekend dat ze vergeten wat een privilege het is. Daarop wees Edson Álvarez ons tijdens zijn lofzang op ons land. In de nieuwe editie van ELF Voetbal komt de middenvelder van Ajax uitgebreid aan het woord. Daarin ook interviews met Denzel Dumfries van Internazionale, AZ's nummer 10 Dani de Wit, Vitesse-aanvaller Nikolai Baden Frederiksen en oud-PSV'er DaMarcus Beasley.

lees verder
Extra dikke 10 Jaar PANNA! Special is uit: boordevol top 10's en tip 10's en mét OBZ

Confetti, slingers, ballonnen en vlaggetjes. Het is feest bij PANNA! We bestaan tien jaar en daarom maakten we een speciale editie. Bovendien een extra dikke editie. Onze 10 Jaar PANNA! Special is vanaf nu verkrijgbaar! Een nummer boordevol top 10's en tip 10's! We gingen een potje Tienen tegen Bankzitter Raoul, vroegen Vivianne Miedema om haar tien scoortips en namen met de boys van OBZ (van de hit Kachel!) zelfs een heus verjaardagslied op! En dat is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen.

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion09-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
Manchester City - Liverpool FC09-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Manchester United09-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers09-04-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Hertha BSC - FC Union Berlin09-04-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
Bekijk alle voetbalreizen