ELF Voetbal nieuwsbrief van 11-07-2020
Interview Jan Jongbloed, voetbalrecordhouder: "Ik bracht eerst leesmappen rond"

Hij is de enige Nederlandse doelman die twee WK-finales keepte. Jan Jongbloed hield tevens het langst de nul in Oranje, is de oudste speler in de Eredivisie en werkte de meeste wedstrijden af in het betaald voetbal. Hij is zeker trots, maar daarbij blijft het ook. "Voor de populariteit van mijn sigarenzaak was het handig, maar eigenlijk hoefde die bekendheid van mij niet."


Lees verder
WK-finale 10 jaar geleden: de belangrijkste momenten van het succes van Nederland

Het is vandaag precies 10 jaar geleden dat het Nederlands elftal de WK-finale speelde tegen Spanje. Om dit succesvolle Oranje te eren, kijken we in dit artikel naar de belangrijkste momenten op het WK 2010 voor het succes van de ploeg van Bert van Marwijk. Van de rommelige voorbereiding tot de revival tegen Brazilië. 

Lees verder
Nieuwe ELF Voetbal: extra dikke special over Nederlandse voetbalrecords

Iedere voetballer droomt ervan: een plek in de geschiedenisboeken. De nieuwe editie van ELF Voetbal is zo’n geschiedenisboek. Van de eerste tot de laatste pagina gevuld met Nederlandse voetbalrecords; daaronder verstaan we records door Nederlanders of in Nederland.

Lees verder
Dit zijn de beste Mexicaanse voetballers aller tijden

Vandaag viert Hugo Sanchez zijn 62-jarige verjaardag. De Mexicaanse spits is een levende legende bij Real Mardid, maar zeker ook in eigen land. Ter ere van de verjaardag van de goaltjesdief kijken we naar de beste voetballers uit Mexico aller tijden. Van de Rafael Marquez tot Cuauhtémoc Blanco.

Lees verder
PANNA! 50: Jubileumnummer met Berghuis, Bergwijn, Ajax-aanwinst Antony en veel meer!

Cinquanta, Fünfzig, Fifty, cincuenta: vijftig dus. Het is feest bij PANNA! De vijftigste is er! Weer een superleuk nummer met interviews met Ajax-aanwinst Antony, vader Steven Bergwijn over zijn zoon Steven Bergwijn, Vitesse-toptalent Jesaja Mustapha, een quiz met Mark van der Maarel, Orestis Kiomourtzoglou geeft tips over ballen onderscheppen en waarom is Steven Berghuis de beste speler van Feyenoord?

Lees verder
Interview Sai van Wermeskerken: “Al met al verliep mijn aanpassing vlot”

Sai van Wermeskerken (26) maakte in het seizoen 2014/15 al zijn debuut in de Eredivisie. Dat was nog namens FC Dordrecht. Na een aantal seizoenen in de Eerste Divisie keerde hij vorige zomer terug op het hoogste niveau. Bij PEC Zwolle greep hij afgelopen jaar zijn kans.

Lees verder
Zomeraanbieding! Vier specials ELF Voetbal plus boek voor 17,50 euro!

Niet alleen de ELF Voetbal Vergeten Helden Special, maar ook de ELF Voetbal 90's Special, ELF Voetbal Cult Special en ELF Voetbal Clubiconen Special. Plus het boek Een dag uit het leven van Virgil van Dijk of 20 Toppers van Oranje 2020! Dat krijg je allemaal bij het aanschaffen van het unieke ELF Voetbal leespakket.

Lees verder