ELF Voetbal nieuwsbrief van 29-02-2020
Interview Jan Kromkamp: "Qua populariteit hebben Wijnaldum en Van Dijk me ingehaald"

Jan Kromkamp debuteerde op 7 januari 2006 voor Liverpool. Luton Town was de tegenstander in een duel in de FA Cup. Zijn hoogtepunt voor The Reds vierde hij ruim vier maanden later met de winst van de beker. "Bij de huldiging braken ze de stad af."


Lees verder
Hoe Frenkie de Jong een rol speelde bij de uitschakeling van Ajax

De uitschakeling van Ajax zorgt naast teleurstelling vooral voor frustratie. Het spel van Getafe, waarmee het wel gewoon verdiend de volgende ronde bereikte, had de Amsterdammers volledig in de houdgreep. Tot overmaat van ramp zorgde een ex-Ajacied voor extra motivatie bij de Spanjaarden.

Lees verder
Deze fraaie wedstrijden bezorgen je een fantastisch voetbal-weekend

Het is zaterdag en dat betekent dat er weer een gloednieuw voetbal-weekend voor de deur staat. Dit keer hebben we vandaag nog even rust om ons optimaal voor te kunnen bereiden op een bomvolle Super Sunday. Naast twee toppers in Nederland maken we uitstapjes naar Engeland, Italië en Spanje.  

Lees verder
Deze heerlijke Europa League-affiches staan ons te wachten in de achtste finales

De loting voor de achtste finales van de Europa League zit erop. Ook zonder Ajax en AZ staan er de nodige prachtduels op het programma. Zo zijn clubs als Manchester United, Internazionale en AS Roma nog altijd van de partij in het toernooi. De volgende wedstrijden zijn affiches om naar uit te kijken. 

Lees verder
De bijzondere eerste maand van Odion Ighalo bij Manchester United

Het leven van een spits bij Manchester United draagt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Odion Ighalo is echter een vreemde eend in de bijt tussen de absolute topspitsen die ooit het shirt van United droegen. De Nigeriaan beleeft een hectische start bij zijn nieuwe club. 

Lees verder
Deze bekende gezichten komt Sam Larsson tegen bij Dalian Yifang FC

Na ruim twee jaar trouwe dienst heeft Sam Larsson afscheid genomen van Feyenoord. De 26-jarige Zweed vertrekt voor vijf miljoen euro naar China, waar hij een contract heeft getekend bij Dalian Yifang. Bij de Chinese club komt Larsson de nodige bekende namen tegen. 

Lees verder
De Ligue 1 wint aan populariteit met Marseille als opvallende voorganger

En ja hoor, weer is er ver buiten Marseille een fanclub uit de grond herrezen. Dit keer maken liefhebbers uit Barcelona hun liefde voor Olympique Marseille kenbaar. Laurent Collette, ex-bestuurder van Barcelona en nu werkzaam bij Olympique Marseille, verricht vrijdag de inauguratie.

Lees verder
Hoe Wout Weghorst meeveert in de toenemende vorm van Wolfsburg

De wedstrijd tegen Hertha BSC, 1-2 op 25 januari van dit jaar, keek Wout Weghorst nog machteloos toe. Negentig minuten stond hij op het veld, maar voor het doel was hij amper te vinden. Zijn club VfL Wolfsburg heeft sindsdien een omslag gemaakt. Het gaat beter. Niet alleen met Wolfsburg, maar ook met Weghorst.

Lees verder
Hoe Bayern een belangrijke fase zonder Lewandowski moet overleven

Bayern München kan voorlopig geen beroep doen op Robert Lewandowski. De goaltjesdief is afgelopen week op bezoek bij Chelsea geblesseerd geraakt aan zijn scheenbeen en zal minimaal vier weken moeten missen. Voor de Duitse grootmacht staat er een belangrijke periode voor de deur.

Lees verder
Barcelona FC - Leganes22-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Real Madrid - Valencia CF22-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Atlético Madrid - Villarreal CF23-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Eibar SD23-03-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen