ELF Voetbal nieuwsbrief van 25-09-2021
Interview Jordens Peters: "Willem II komt dit seizoen niet in de problemen"

Op 22 oktober neemt hij officieel afscheid van het Nederlandse voetbalpubliek. Jordens Peters zal voor aanvang van het thuisduel van Willem II met Fortuna Sittard voor de laatste keer op het veld zijn te bewonderen. Over zijn toekomst denkt de nu 34-jarige Brabander na. "Het liefst ga ik een job uitoefenen waarbij ik het voetbal kan combineren met het bedrijfsleven."


lees verder
Deze heerlijke wedstrijden mag je dit weekend niet missen

Het is weer weekend en dat betekent dat er flink wat mooie affiches op het programma staan in de buitenlandse topcompetities. De voetballiefhebber mag zich op gaan maken voor een heerlijk weekend, want er staan verschillende derby's op de rol en het wordt zweten voor Ronald Koeman...

lees verder
Interview Joëlle Smits: “Speciaal dat er als eerste PSV-speelster een transfersom voor me is betaald”

Joëlle Smits is dit seizoen te bewonderen in het groen van VfL Wolfsburg. Als eerste PSV-speelster ooit werd een transfersom voor haar op tafel gelegd. De 21-jarige Smits moest haar weg zien te vinden in een ander land, een nieuwe taal leren en wennen aan het Duitse voetbal. “Waar ik het moeilijkst aan kan wennen? De taal.”

lees verder
Interview NEC-revelatie Ali Akman: "Eredivisie is voor mij nu de beste competitie"

Na zes wedstrijden is Ali Akman al de nieuwe publiekslieveling van NEC. De Turkse aanvaller werkt zich een slag in de rondte, kapt en draait dat het een lieve lust is en zweept de fans met handgebaren op als zijn ploeggenoten de steun van de twaalfde man nodig hebben. "De Eredivisie is voor mij nu de beste competitie om in te voetballen."

lees verder
PANNA! 59: Competitiespecial: alle clubs uit de Eredivisie, Eredivisie Vrouwen, de topcompetities en een superinterview

Wat kunnen we dit seizoen van PSV verwachten? Wie is de topaankoop van Ajax? Wie is het grootste talent van Feyenoord? PANNA! 59 geeft de antwoorden op alle vragen over de Eredivisie die jij kunt verzinnen. De nieuwe editie is een competitiespecial waar je de teamfoto's vindt van elke club, portretjes van de sterspeler, het talent en de topaankoop en veel feitjes en weetjes. Ook alle negen clubs in de Vrouwen Eredivisie stellen we voor. We vertellen wat je moet weten over de vijf grote topcompetities, je leest een interview met Brian Brobbey, we gingen op pad met scheidsrechter Danny Makkelie en alle bekende rubrieken komen terug!

lees verder
Interview oud-Feyenoorder Salomon Kalou: "Ik vond Bert van Marwijk altijd een warm persoon"

Het is ruim achttien jaar geleden dat hij zich meldde bij Feyenoord: Salomon Kalou. De nu 36-jarige aanvaller kwam vanuit Ivoorkust als 'het broertje van' Bonaventure Kalou, maar maakte na een korte periode bij Excelsior zelf naam in De Kuip en verdiende een transfer naar Chelsea. "Dirk Kuyt en ik pasten goed bij elkaar omdat we allebei niet zelfzuchtig waren."

lees verder
ELF Voetbal 9 met Louis van Gaal, de broertjes Pavlidis, Devyne Rensch, Ji-Sung Park en Salomon Kalou

Oranje kende een topstart onder de teruggekeerde bondscoach Louis van Gaal. Zijn comeback wierp de nodige vragen op die we in ELF Voetbal nummer 9 proberen te beantwoorden. Daarnaast interviews met oud-PSV'er Ji-Sung Park, oud-Feyenoorder Salomon Kalou, de Griekse broers Pavlidis van AZ, Bayern München-trainer Julian Nagelsmann, Atlético Madrid-coach Diego Simeone, we speelden Wie is de Slimste met Bas Kuipers, lieten de hond van en met Bart van Rooij uit en nog veel meer!

lees verder
Sophie Cobussen over eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal: ‘De druk ligt bij Ajax’

De Feyenoord Vrouwen zijn bezig aan hun eerste seizoen in de Eredivisie. Tot nu behaalde de ploeg van Danny Mulder twee punten uit twee wedstrijden. Komend weekend gaat de ploeg op bezoek bij VV Alkmaar, maar de aandacht van de voetballiefhebber gaat uit naar een week later: op 3 oktober komt Ajax op bezoek. Sophie Cobussen (22) en haar ploeggenoten zijn er klaar voor. “Wedstrijden tegen Ajax zijn enorm speciaal.”

lees verder
Interview Thomas van Bommel: "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug"

Thomas van Bommel groeide op met twee WK-finalisten in de familie. De negentienjarige middenvelder, zoon van Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk, bouwt op het middenveld van MVV aan zijn eigen carrière. "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Everton FC - West Ham United17-10-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Newcastle United - Tottenham Hotspur17-10-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Paris Saint-Germain - Angers SCO17-10-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Barcelona FC - Valencia CF17-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Real Madrid - Athletic Bilbao17-10-2021
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
  
Bekijk alle voetbalreizen