ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-03-2021
Interview Jordy van Deelen: "Als nieuwe kruisband is een donorpees ingebracht"

2020 werd een jaar om snel te vergeten voor Jordy van Deelen. De oud-speler van Feyenoord, Excelsior, FC Dordrecht en FC Emmen moest opnieuw onder het mes en zag daardoor zijn aflopende contract bij SC Cambuur niet verlengd worden. De 27-jarige rechtsback werkt inmiddels keihard aan zijn comeback. "Deze zomer wil ik er weer staan."


Lees verder
Samenvatting Ajax - Young Boys Bern 3-0

Ajax staat met anderhalf been in de kwartfinale van de Europa League. Donderdagavond werd Young Boys Bern met 3-0 verslagen. Alle doelpunten vielen na rust.

Lees verder
Super Sunday! Deze topwedstrijden houden je de hele dag voor de buis

Het weekend staat weer voor de boeg. Tijd om vooruit te blikken op de mooiste wedstrijden. Veel grote clubs speelden deze week al in de Europese competities, waardoor de mooiste affiches op zondag gepland staan. De titel Super Sunday komt dit weekend daarom goed van pas! ELF Voetbal blikt vooruit op de mooiste wedstrijden van Super Sunday.

Lees verder
Interview Ian Maatsen: “Lampard zei dat ik een van de beste linksbacks van de wereld kan worden”

In Engeland werd Ian Maatsen (19) de afgelopen jaren meerdere malen vergeleken met Chelsea-legende Ashley Cole. The Blues lenen hem dit seizoen uit aan stadsgenoot Charlton Athletic om vlieguren te maken. ELF Voetbal belde naar Londen om bij te praten met het Chelsea-talent. Een gesprek over volwassen worden in Londen, zijn band met Hakim Ziyech en een profdebuut op Stamford Bridge. "Mijn doel is om een volwaardig Premier League-speler te worden."

Lees verder
PSV - Feyenoord: vijf edities om alvast in de stemming te komen

Komende zondag staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. De wedstrijd tussen de huidige nummer twee en vijf van de Eredivisie eindigde eerder dit seizoen in een overwinning voor Feyenoord. Om alvast in de stemming te komen blikken we terug op vijf bijzondere edities van PSV – Feyenoord in het Philips Stadion.

Lees verder
Van onneembare vesting naar spookhuis: de uitersten van Liverpool

Het is 23 april 2017 als Crystal Palace op bezoek komt op Anfield. Door een brace van Christian Benteke wint Crystal Palace met 1-2 van Liverpool. Sindsdien lukte het The Reds om 68 competitiewedstrijden lang in eigen huis ongeslagen te blijven. Een clubrecord! De bezoekende ploegen konden bijna vier jaar lang geen drie punten in de tas mee naar huis nemen. Maar als Burnley begin dit jaar op bezoek komt, slaat alles om…

Lees verder
Waar zijn ze nu? De tien jongste Champions League spelers van de afgelopen tien jaar

De Champions League lijkt in de afgelopen jaren steeds vaker het toneel te worden voor steeds jongere spelers. Het record voor jongste Champions League-speler ooit werd meerdere keren verbroken. Hoe is het nu met al die jongelingen die in de afgelopen jaren mochten schitteren op het miljoenenbal.

Lees verder
Zeven bijzondere feitjes en statistieken na een bizarre Champions League-avond

Na de overwinning van Borussia Dortmund en de teleurstellende uitschakeling van Juventus is er genoeg om over na te praten in de Champions League. ELF Voetbal zette zeven bijzondere statistieken, records en feitjes voor je op een rij na een enerverende avond.

Lees verder
Interview Harry Decheiver: "Ik heb niet alles uit mijn carrière gehaald"

Jeugdspeler, goalgetter in het eerste elftal, jeugdtrainer, heroprichter van de jeugdopleiding, assistent-trainer en interim-trainer. In vele gedaanten diende Harry Decheiver volksclub Go Ahead Eagles. De vijftigjarige Deventenaar staat tevens in de boeken als een van de elf Nederlanders die met een buitenlandse club de wereldbeker wonnen. "Ik heb niet alles uit mijn carrière gehaald."

Lees verder