ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-07-2020
Interview Luciano Slagveer: “Ik zou graag een Nederlandse ploeg treffen”

Luciano Slagveer vertrok in januari halsoverkop van FC Emmen naar Hongarije. Een klein halfjaar later stelde hij met zijn club Puskás Akadémia Europa League-voetbal veilig. Een monoloog over dat mooie moment, het Hongaarse voetbal en hoe hij de voorronde van de Europa League voor zich ziet.


Lees verder
Ajax verkoopt Sven Botman aan Lille: deze Nederlanders gingen hem deze eeuw voor

Vrijdag werd bekend dat Sven Botman door OSC Lille wordt overgenomen van Ajax. De jonge verdediger is zeker niet de eerste Nederlander die in Noord-Frankrijk speelde, daarom kijken we in dit artikel terug op zijn voorgangers van deze eeuw. Van Anwar El Ghazi tot Patrick Kluivert. 

Lees verder
PANNA! Vakantie Doeboek boordevol tips, quizzen, spelletjes en strips

Het PANNA! Vakantie Doeboek is er weer! Natuurlijk weer super dik en boordevol leuke verhalen, weetjes, quizzen, puzzels, kleurplaten, spellen, strips en de leukste moppen. Extra handig nu de zomervakantie bijna aanbreekt.

Lees verder
Samenvatting: Bayern Leverkusen-Bayern München (2-4)

De Duitse bekerfinale gemist? Bekijk de spectaculaire eindstrijd tussen Bayern Leverkusen en Bayern München dan eens rustig terug!

Lees verder
Dit zijn de topscorers aller tijden van Real Madrid: van de jarige Di Stefano tot Cristiano Ronaldo

Zaterdag was de geboortedag van Alfredo Di Stéfano, één van de grootste legendes uit de historie van Real Madrid. De Argentijn is één van de topscorers aller tijden van één van de grootste clubs ter wereld. Om daar bij stil te staan kijken we naar de vijf topscorers uit de historie van de Koninklijken.

Lees verder
Interview met Wessel Rietveld, handelaar in bijzondere voetbalschoenen

In zijn jeugdjaren speelde Wessel Rietveld regelmatig tegen spelers als Frenkie de Jong en Steven Bergwijn. Waar zijn directe tegenstanders van toen inmiddels zijn uitgegroeid tot supersterren heeft Rietveld op een compleet andere wijze van voetbal zijn werk gemaakt. Via zijn Instagrampagina @Dutch_Boot_Collector handelt de 23-jarige Utrechter in bijzondere voetbalschoenen. Zo bijzonder dat zelfs Premier League-spelers bij hem aankloppen om een paar schoenen te kunnen bemachtigen. ELF Voetbal sprak met Rietveld over zijn speciale business.

Lees verder
Interview Bart Sinteur: "Jammer dat Feyenoord pas jaar later met Jong-team kwam"

Tien jaar speelde hij voor Feyenoord. Tien jaar keek hij uit op de lichtmasten van De Kuip. Tien jaar droomde hij van strijden voor Het Legioen. Het bleef bij een droom. Bart Sinteur strijdt nu in het shirt van VV Katwijk. "Ik zal altijd fan van Feyenoord blijven."

Lees verder