Vroeger was alles anders, De Koreaanse keuken + recepten & bijzonder kunstfestival
Zin Magazine 0809

Zin Magazine 0809

Buitentheater, festivals per provincie, Wadden Vrouwen & Het lege nest syndroom
Zin
Workaholic
Lucretia van der Vloot

Zangeres en actrice Lucretia van der Vloot (1968) straalde dit jaar in de musical De man van La Mancha, werd voor haar rol genomineerd maar geniet deze zomer vooral van haar rust. Niet zo makkelijk voor een workaholic. Ondertussen houdt de vraag waar ze nu écht thuishoort haar ook flink bezig.

Zin
Uitslag lezersoproep
Vroegâh was alles beter

Tijd voor een goed gesprek, ontspannen samenzijn en een knetterspannend spel met de hele familie. Vroeger had je nog tijd en oog voor elkaar. Zaten we niet de hele dag op onze smartphone te scrollen. En was er niet áltijd en overal maar geluid. Zalig. Of... was het vroegah maar slaapverwekkend sáái?

Zin
Ga voor voordeel deze zomer
Ontdek de leukste uitjes

Of je nu op zoek bent naar een modern hotel nabij Den Haag en Scheveningen, even volledig wil ontspannen in een luxe all inclusive-hotel of van plan bent de veelzijdige Moezelregio in Duitsland te verkennen, Voordeeluitjes.nl heeft de leukste uitjes.

Zin
Rijst, soep en bijgerechten 
De Koreaanse keuken

Koreanen eten niet om te leven, ze leven om te eten. Koreaans eten is dan ook veel méér dan kimchi, bulgogi, vlees op de barbecue en soju. Je vindt altijd de drie-eenheid rijst, soep en bijgerechten (om gezellig te delen) op tafel. We delen recepten om je vingers bij af te likken. 

Zin
Bestsellerauteur
Dimitri Verhulst

Het feit dat hij zelf hotel entertainer is geweest in zijn jonge jaren zal schrijver Dimitri Verhulst zeker hebben geïnspireerd bij het schrijven van de roman Bechamel Mucho. Daarin heeft animator Alex de vrouwen voor het uitkiezen. Behalve over seks gaat deze zomerse roman vooral over falende levens in een doorgeslagen consumptiemaatschappij. 

Zin
Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee!
Later is Nu

Dit jaar viert Be!eef haar 30-jarig jubileum. Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto “Later is nu” centraal staat. Bestel je tickets met actiecode: ZIN30BELEEF en profiteer van €12,50 korting.

Zin
Zin tipt!
Wild Summer of Art 

Van aanstormend talent tot gevestigde namen, het gratis festival Wild Summer of Art bij Brutus laat met grootse, intieme en meeslepende installaties zien waar de Rotterdamse kunst nu staat.

Zin
Kunst, klassieke muziek & wijnfeesten
Ontdek Duitsland Cultuurland

In het land van dichters en denkers (Goethe, Schiller) staan kunst en cultuur altijd in de schijnwerpers. Dit jaar nog eens extra, want 2024 is een  jubileumjaar vol evenementen. Zo wordt de 250e geboortedag van de kunstenaar Caspar David Friedrich uitgebreid gevierd. Van museum tot theater en van muziek tot topwijnen, cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onze oosterburen!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden