ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-04-2022
Interview oud-PSV'er DaMarcus Beasley: "André Ooijer ben ik nog steeds dankbaar"

Hij koos voor Eindhoven als plek om zijn Europese carrière te lanceren. Met succes. Met PSV vierde DaMarcus Beasley twee landskampioenschappen, won hij de KNVB Beker en stond hij als eerste Amerikaan in de halve finale van de Champions League. Nu is hij als directeur Voetbalzaken druk met het opzetten van een betaald voetbalclub in zijn geboorteplaats. "Ik hang de hele dag aan de telefoon."


lees verder
Samenvatting Juventus - Internazionale (0-1)

In de Serie A stond er zondag met Juventus - Internazionale een heuse topper op het programma. Dat was ook een strijd tussen de Nederlandse verdedigers Matthijs de Ligt en Denzel Dumfries. Laatstgenoemde wist deze strijd winnend af te sluiten. Bekijk de samenvatting van Juventus - Internazionale hieronder. 

lees verder
Nieuwe PANNA! met sloper Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit, Dominique Janssen en Elayis Tavsan

De mooiste tijd van het seizoen is aangebroken! De tijd waarin de prijzen worden verdeeld. Waarin verliezers balen en winnaars stralen. Misschien ook wel de mooiste tijd om PANNA! te lezen. De nieuwe editie, nummer 64, is uit! We spraken weer volop met bekende spelers, maakten mooie portretten, er zijn weer vele prijzen te winnen, je vindt welke club het mooiste stadion heeft en esporters geven je handige tips. En niet alleen esporters trouwens. Daarnaast acht superposters en nog veel meer!

lees verder
Hoe vergaat het de Nederlanders in de Turkse Süper Lig?

De Turkse competitie is niet meer wat het was. Resultaten in Europa blijven uit en grote namen kiezen minder snel voor een overstap naar één van de Turkse topclubs. Ook de verhoudingen binnen de competitie zijn veranderd. Toch is de Turkse competitie nog altijd een populair toevluchtsoord voor Nederlandse voetballers. Hoe gaat het nu met de Nederlanders in Turkije?

lees verder
Gerrit Nauber en zijn balverliefde hond Cooper: "Puppy's gingen mee op jacht"

Ze delen een kwaliteit: hun balgevoel. Waar Gerrit Nauber (29) wekelijks de verdediging van Go Ahead Eagles gesloten probeert te houden, passes en voorzetten tracht te onderscheppen en medespelers aan het werk zet, daar haalt hond Cooper veel plezier uit het zo snel mogelijk terugbrengen van tennisballen. “Hij is lief en makkelijk. Al is hij nu in de puberteit.”

lees verder
De mooiste momenten van de jarige René van der Gijp

Met René van der Gijp is vandaag één van de bekendste analisten jarig. De analist van Vandaag Inside viert alweer zijn 61e verjaardag en daar zal vanavond in het tv-programma uitgebreid bij stilgestaan worden. Dat doen wij in dit artikel ook door te kijken naar de leukste momenten van voormalig international.

lees verder
Deze zeven piepjonge topschutters moet je in de gaten gaan houden

Welke toptalenten zag jij dit seizoen nog over het hoofd? ELF Voetbal zette zeven scorende talenten geboren na 1 januari 2001 voor je op een rij. Deze goalgetters zouden komende zomer zomaar eens een miljoenentransfer kunnen gaan maken.

lees verder
Dit zijn de tegenstanders van het Nederlands elftal op het WK

De loting van het WK is verricht en het Nederlands elftal weet welke tegenstanders het in Qatar gaat treffen. De meeste voetballiefhebbers zullen niet ontevreden zijn, want er zit niet een echte topper bij. De mannen van Louis van Gaal zitten namelijk in een poule met Qatar, Senegal en Ecuador. Wat kunnen we van deze landen verwachten?

lees verder
Haags Gras, dromerige dribbels door de mooiste voetbalstad van Nederland

In geen andere Nederlandse stad zijn de onderlinge contrasten zo groot. In Den Haag is de chique chiquer dan elders en het volkse volkser dan waar dan ook. Het maakt de Residentie tot de meest ongrijpbare stad van Nederland. En een stad die eigenlijk alleen maar via de unieke cultuur op de Haagse voetbalvelden te vatten is. Met veel gevoel voor humor en oog voor detail doet chroniqueur Martin van Zaanen die cultuur in zijn nieuwste boek uit de doeken: Haags Gras.

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Everton FC - Chelsea FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Manchester United - Brentford FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Newcastle United - Liverpool FC30-04-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Leicester City30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Arsenal FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen