ELF Voetbal nieuwsbrief van 17-04-2020
Interview Pol van Boekel: 'Hopelijk kunnen we in juni weer aan de bak'

Pol van Boekel is normaal gesproken vrijwel iedere week als scheidsrechter of VAR actief in de Eredivisie. ELF Voetbal besloot de 44-jarige arbiter te bellen. Over de coronacrisis in het voetbal, fit blijven, spelregelwijzigingen en het verplaatste EK.


Lees verder
De boekenclub van Heracles Almelo: "Jeff en ik zijn de aanstichters geweest"

De boekenclub van Heracles Almelo. Die wordt dit seizoen gevormd door Robin Pröpper, Jeff Hardeveld, Mats Knoester en fysiektrainer Colin de Graaf. Elke maand lezen de Heraclieden een boek en bespreken het vervolgens in een koffiebar. "Wat ons betreft mogen er ook jongens van andere clubs aansluiten."

Lees verder
Win een halfjaarabonnement met deze enquête!

Een halfjaarabonnement op PANNA! of ELF Voetbal winnen? Beantwoord de vragen in onze enquête!

Lees verder
Het droomelftal in de 21e eeuw van... Ajax

In weken als deze waarderen we meer dan ooit wat we hebben gezien. In het stadion, op Studio Sport of in de kroeg. We vinden het leuk om de Eredivisie een Mickey Mouse League te noemen, maar er liepen toch heel wat aardige ploegjes rond. Daarom beginnen we met iets nieuws: we maken per ploeg de sterkst mogelijke opstelling sinds 2000. Let op: we bedenken hoe sterk ze in die tijd bij hun club waren - bijvoorbeeld Jari Litmanen komt dus niet meer in aanmerking. We trappen af met recordkampioen Ajax.

Lees verder
Het droomelftal in de 21e eeuw van... PSV

In weken als deze waarderen we meer dan ooit wat we hebben gezien. In het stadion, op Studio Sport of in de kroeg. We vinden het leuk om de Eredivisie een Mickey Mouse League te noemen, maar er liepen toch heel wat aardige ploegjes rond. Daarom beginnen we met iets nieuws: we maken per ploeg de sterkst mogelijke opstelling sinds 2000. Let op: we bedenken hoe sterk ze in die tijd bij hun club waren - bijvoorbeeld Jari Litmanen komt dus niet meer in aanmerking. In deel twee: de succesvolste Nederlandse club deze eeuw: PSV!

Lees verder
Het droomelftal in de 21e eeuw van... Feyenoord

In weken als deze waarderen we meer dan ooit wat we hebben gezien. In het stadion, op Studio Sport of in de kroeg. We vinden het leuk om de Eredivisie een Mickey Mouse League te noemen, maar er liepen toch heel wat aardige ploegjes rond. Daarom beginnen we met iets nieuws: we maken per ploeg de sterkst mogelijke opstelling sinds 2000. Let op: we bedenken hoe sterk ze in die tijd bij hun club waren - bijvoorbeeld Jari Litmanen komt dus niet meer in aanmerking. Als derde club komt Feyenoord aan bod!

Lees verder
Interview Alfred Schreuder: "Ajax is geen arrogante club"

Alfred Schreuder is sinds dit seizoen de hoofdtrainer van TSG 1899 Hoffenheim. Na Feyenoord, FC Twente en Ajax is hij blij met de rust bij de Duitse Bundesligaclub. Evenals met de clubvisie. "Net zoals bij clubs als AZ en sc Heerenveen staat offensief spel voorop."

Lees verder