Koekeloeren in het Paleis op de Dam, wandel- en fietstips en het nieuwe muziek luisteren gebeurt online!
Zin 7

Zin 7

Nu slechts € 4,95 én kosteloos thuisbezorgd met kortingscode GRATIS
Zin
Ronald Giphart schrijft een waar eerbetoon aan zijn moeder Wijnie
‘Ik wilde onderzoeken wat haar drijfveren waren, hoe ze in het leven stond’

“Het sterven van mijn moeder maakte op mij destijds grote indruk. Nu ik zelf de leeftijd nader die zij had toen ze stierf, is het op een bepaalde manier makkelijker om me voor te stellen hoe zij zich op het einde van haar leven zal hebben gevoeld.” Lees het interview.

Zin
Ken je kunstenaar Leon Keer al?
Bedrieglijk mooie straatkunst

De Utrechtse 3D-straatkunstenaar Leon Keer is dol op gezichtsbedrog. Op een 2D-oppervlakte – een muur, een vloer, een plein – creëert hij een 3D-wereld. En dat ziet er raar, prachtig en wonderbaarlijk uit…

Zin
Speciaal voor tv-kijkers gaan de deuren open
Koekeloeren in het Paleis op de Dam

Je kent vast het imposante gebouw op de Dam. Maar hoe ziet het Koninklijk Paleis Amsterdam er vanbinnen uit? Op 30 mei kun je de indrukwekkende beeldhouwwerken, schilderijen van grootmeesters en het bijzondere meubilair van Lodewijk Napoleon bekijken. Omroep Max geeft een exclusieve rondleiding achter de schermen.

Zin
Interview met schrijver Corine Hartman
‘Een verhaal mag tot nadenken stemmen’

Met onder meer vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban Awards op zak geldt Corine Hartman als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land. Zin sprak haar en geeft haar gloednieuwe thriller weg! “Nadat ik de dood in de ogen had gekeken vond ik het tijd om het roer om te gooien.”

Zin
5x wandel- en fietstips
Dat wordt een lekker weekendje

De weersvoorspelling voor aankomend weekend (en de dagen erna) is geweldig! Ideaal voor een wandel- of fietsuitje. Strand en stadspark zouden wel eens kunnen vollopen. Wij verzamelden een paar tips op ruime of relatief rustige plekken. Plus een handige wandelsite!

Zin
Zin & Seniorweb
Het nieuwe muziek luisteren gebeurt online!

Online meezingen en dansen met jouw favoriete muziek is heel eenvoudig. Je hoeft tegenwoordig geen stap meer buiten de deur te zetten om een lekker moppie muziek naar binnen te halen. En herken binnen een paar seconden elke song.

Zin
Aanbieding: 3x Zin + tijdschriftenpakket
Speciaal voor alle thuisblijvers

Ben je wel toe aan wat leesplezier? Met deze mooie aanbieding is thuisblijven minder erg: Geef jezelf (of een ander) een proefabonnement op Zin cadeau en ontvang 3 tijdschriften naar keuze, samen voor maar € 19,50. Stel je eigen tijdschriftenpakket samen, met keuze uit meer dan 10 verschillende titels. Van Kijk tot Roots, van delicious. tot FietsActief (bekijk hier alle deelnemende titels).

Binnen een uur ontvang je per e-mail een unieke kortingscode waarmee je de 3 gratis tijdschriften naar keuze kunt bestellen. Het abonnement stopt automatisch.

Zin
Bang voor dat onzichtbare en onvoorspelbare virus
Ga je angst te lijf

Angst houdt zich niet aan een lock down en al helemaal niet aan een intelligente. Mét de corona-pandemie nam ook een pandemie van angst bezit van ons land. Wat doet angst met je en wat kun je ertegen doen?

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer