ELF Voetbal nieuwsbrief van 07-02-2020
Interview Royston Drenthe: "Dit is snus, ik gebruik het sterkste modelletje"

Afgelopen zomer besloot hij plots een punt achter zijn actieve profcarrière te zetten. 32 jaar was hij pas, Royston Drenthe. Waarom zo vroeg? Maarten Bax ging namens ELF Voetbal op zoek naar de achtergronden en stuitte op opmerkelijk nieuws.


Lees verder
Interview Tobias Pachonik: "Ik wilde bij VVV-Venlo blijven en ben nergens op ingegaan"

Viervijfde van de verdediging van VVV-Venlo bestaat tegenwoordig uit in Duitsland geboren spelers. Rechtsback Tobias Pachonik is een van hen. De 25-jarige zomeraanwinst heeft het goed naar zijn zin in de Eredivisie en sloeg daardoor tijdens de winterse transferwindow buitenlandse interesse af. "Ik heb mijn beslissing niet voor niets genomen."

Lees verder
Deze topwedstrijden bezorgen je een fantastisch voetbal-weekend

Naast drie topwedstrijden in de Eredivisie worden er ook buiten onze landsgrenzen leuke wedstrijden afgewerkt. Dit keer maken we uitstapjes naar Spanje, Duitsland, Portugal, Turkije en Italië. ELF Voetbal zet de interessante duels alvast voor je op een rijtje.

Lees verder
De mooiste interlands van het Nederlands Elftal onder Koeman

Donderdag was het precies twee jaar geleden dat Ronald Koeman werd aangesteld als de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. In een tijd van chagrijn en tegenspoed zorgde de coach voor verlichting en een plaatsje op het EK. Wat zijn de mooiste duels onder Koeman tot dusver?

Lees verder
Op naar de EK-selectie: Davy Klaassen

Ronald Koeman is een bondscoach die graag met een vaste selectie werkt. Toch valt er het nodige te puzzelen voor Koeman richting het Europees kampioenschap van komende zomer. Bijvoorbeeld op doel, maar ook op de andere posities houdt hij de opties open. We analyseren de eventuele kandidaten voor een EK-selectie. Deel 1: Davy Klaassen.

Lees verder
Frank Korpershoek: een loopbaan lang Telstar

Ruim 350 wedstrijden speelde Frank Korpershoek (35) in het tenue van Telstar. De wedstrijdteller loopt bovendien nog, want de centrale verdediger is ook dit seizoen weer de ervaren captain van de Velsenaren. Korpershoek mag dan ook met recht een icoon van de club worden genoemd.

Lees verder
Vijf ‘onbekende’ namen uit de topcompetities om te onthouden

Ieder jaar staat er weer een verrassing op die veel doelpunten maakt of veel assists geeft. In Nederland is dat bijvoorbeeld Cyriel Dessers, terwijl Abdou Harroui namens Sparta verrassend veel assists geeft. We zetten de verrassingen uit de topcompetities op een rijtje.

Lees verder
De vijf vorige edities van AZ-Feyenoord

Lange tijd leek AZ eenvoudig minimaal de tweede plaats te gaan bemachtigen, maar ondertussen komt Feyenoord sterk opzetten de laatste weken. De wedstrijd van dit weekend in Alkmaar zal heel belangrijk worden.

Lees verder
Het beste van Peter Hyballa, de man die NAC Breda moet redden

We hebben er even op moeten wachten, maar NAC Breda stelde dan eindelijk de nieuwe trainer voor. Peter Hyballa is de man die Breda weer op de Eredivisiekaart moet zetten. Als het kan een beetje snel, graag. Voor ons is het ook goed nieuws: de terugkeer van kleurrijke trainers is iets dat wij altijd en overal toejuichen. Wie hem vergeten is: hier nog een overzichtje met zijn 'best bits'!

Lees verder
Borussia Dortmund - Freiburg SC29-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Koln FC - Schalke 04 FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Paris Saint-Germain - Dijon FCO29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Arsenal FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Manchester United29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL