ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-07-2020
Interview Sai van Wermeskerken: “Al met al verliep mijn aanpassing vlot”

Sai van Wermeskerken (26) maakte in het seizoen 2014/15 al zijn debuut in de Eredivisie. Dat was nog namens FC Dordrecht. Na een aantal seizoenen in de Eerste Divisie keerde hij vorige zomer terug op het hoogste niveau. Bij PEC Zwolle greep hij afgelopen jaar zijn kans.


Lees verder
Samenvatting: Barcelona - Espanyol (1-0)

De derby van Barcelona werd gewonnen door de FC. Luis Suarez was weer van grote waarde voor de Catalanen en daarmee houdt de Uruguayaan zijn ploeg in de titelrace.

Lees verder
Zomeraanbieding! Vier specials ELF Voetbal plus boek voor 17,50 euro!

Niet alleen de ELF Voetbal Vergeten Helden Special, maar ook de ELF Voetbal 90's Special, ELF Voetbal Cult Special en ELF Voetbal Clubiconen Special. Plus het boek Een dag uit het leven van Virgil van Dijk of 20 Toppers van Oranje 2020! Dat krijg je allemaal bij het aanschaffen van het unieke ELF Voetbal leespakket.

Lees verder
Waar zijn ze nu? De spelers uit de allereerste wedstrijd van Jong PSV in de Eerste Divisie

Op 3 augustus 2013 speelde Jong PSV onder leiding van Darije Kalezic zijn allereerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Nadat Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Twente werden toegelaten op het tweede niveau startte de beloftenploeg uit Eindhoven goed. Het eerste duel met titelkandidaat Sparta werd een 2-2 gelijkspel. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers aan de zijde van de PSV-beloften?

Lees verder
Speciale actie: Waarom werd Nederland in 1990 geen Wereldkampioen?

Slechts één keer ging Nederland als een van de favorieten naar een WK. In 1990 zou de kersverse Europees kampioen van 1988 met wereldsterren als Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, de broers Ronald en Erwin Koeman en doelman Hans van Breukelen de gouden beker mee naar Holland nemen.

Lees verder
Even voorstellen: Engels toptalent en vermeend Ajax-target Jude Bellingham

Twee seizoenen geleden pikte Borussia Dortmund Jadon Sancho op uit Engeland. De aanvaller bleek een schot in de roos en zou uitgroeien tot een absolute sterspeler in de Bundesliga. Sancho lijkt nu een opvolger te gaan krijgen. Borussia Dortmund wil zich namelijk gaan versterken met Jude Bellingham.

Lees verder
Win de spraakmakende biografie van Wesley Sneijder

Recordinternational, Champions League-winnaar, voormalig aanvoerder van Oranje, WK-finalist, celebrity, kind van het Utrechtste Ondiep, Ajax-icoon. Het zijn enkele typeringen van Wesley Sneijder. Nu er een einde is gekomen aan zijn imposante loopbaan, heeft Kees Jansma zijn verhaal op papier gezet en ligt 'Sneijder' in de winkelschappen.

Lees verder