ELF Voetbal nieuwsbrief van 25-11-2019
Interview Simon Makienok: “Kleine doelen stellen helpt”

Striemend fluitconcert in de Galgenwaard? Welnee. Het massaal uitgelopen publiek bij FC Utrecht had prima in de gaten hoe het zat: de FC was niet slecht geweest, opponent AZ was alleen een slag beter en won verdiend met 0-3 in de Domstad. En nu? Nou, gewoon: de stad in, wa dâchie wat? Tussen de Galgenwaard en de Oudegracht werd vrolijk gezongen. Vooral Simon Makienok kwam geregeld aan bod. We spraken hem na afloop!


Lees verder
Vijf bijzondere feitjes over Lille - Ajax

Woensdagavond zullen LOSC Lille en Ajax de degens kruisen. In Amsterdam werd het 3-0 voor Ajax, maar Lille zal er alles aan gaan doen om deze keer beter voor de dag te komen. ELF Voetbal zette vijf bijzondere weetjes over de Champions League-clash voor je op een rij.

Lees verder
Deze leuke wedstrijden bezorgen je een fraaie werkweek

Het voetbalweekeinde zit er alweer op, maar komende week hoeven we ons zeker niet te vervelen. Van maandag tot en met donderdag staan er namelijk weer voldoende leuke wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet de interessante duels voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen.

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Vijf spannende Eredivisieduels om naar uit te kijken voordat de winterstop begint

Het aftellen naar de winterstop is alweer begonnen. Over een kleine maand houdt de Eredivisie een korte winterslaap. Gelukkig is er nog genoeg te genieten voordat alle ploegen hun trainingskampen op zullen gaan slaan in tropische oorden. Dit zijn de vijf meest interessante wedstrijden die in de komende weken gespeeld gaan worden.

Lees verder
Deze ELF clubloze Nederlanders zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe werkgever

Keisuke Honda dook onlangs opeens op bij Vitesse en Douglas haalde de krantenkoppen door zichzelf aan te bieden bij FC Emmen. Ook buiten de transferperiodes blijven transfergeruchten de gemoederen bezig houden. Er zijn nog genoeg spelers die ook op dit moment nog druk bezig zijn met het vinden van een nieuwe werkgever. ELF Voetbal zette elf clubloze Nederlanders voor je op een rij.

Lees verder
Hoe Keisuke Honda via VVV-Venlo en AC Milan bij Vitesse is terechtgekomen

Leonid Slutsky maakte vrijdag bekend dat Keisuke Honda tegen Sparta Rotterdam meteen in de basis gaat beginnen. Zo kunnen we meteen aanschouwen of de spelmaker zijn magie uit zijn tijd bij VVV-Venlo niet verloren is. Hoe is Honda bij Vitesse terechtgekomen? Een overzicht van zijn loopbaan tot nog toe. 

Lees verder
De mooiste goals van week 47

De dagen worden korter, de weeknummers hoger en de doelpunten gelukkig niet minder mooi. Ook in een weekend waarin eigenlijk alles precies zo bleef als het was, zitten een paar fraaie goals. John Goossens, take a bow!

Lees verder
Het lastige parket van Jeremain Lens bij Besiktas JK

Zoals ELF Voetbal eerder deze zondag al meldde, viert Jeremain Lens vandaag zijn 32e verjaardag. Het zal echter geen groot feest zijn voor de geboren Amsterdammer, die op een zijspoor is beland bij zijn werkgever Besiktas JK. Een vertrek lijkt dan ook de beste optie voor de buitenspeler.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Hertha BSC17-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Wolfsburg VfL - Schalke 04 FC17-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Bayern München - Wolfsburg VfL17-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Schalke 04 FC - Freiburg SC21-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Bayern München21-12-2019
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen