ELF Voetbal nieuwsbrief van 28-11-2020
Interview Sylian Mokono: "Voel dat ik het niveau van de Eerste Divisie langzaam passeer"

Er staan 46 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam. Omgerekend 3.431 minuten. Sylian Mokono is ook dit seizoen een onmisbare basiskracht in het team van Jong FC Utrecht. Met de talentenploeg van de Domstedelingen gaat hij verrassend aan kop in de Tweede Periode. “Met zijn allen hebben we afgesproken: we doen eens gek en laten we vol voor de periodetitel gaan.”


Lees verder
De laatste keer dat FC Utrecht in De Kuip Feyenoord wist te verslaan

Het is weekend en dat betekent voor de gemiddelde voetballiefhebber veel voetbal kijken. Onder andere in de Eredivisie, waar met Feyenoord - FC Utrecht een prachtige wedstrijd op het programma staat. De laatste keer dat de gasten wisten te winnen was in 2014. Wie stonden er toen in het veld?

Lees verder
PANNA! 53 is uit: Super Ryan Gravenberch, Joshua Zirkzee, Lieke Martens, FIFA 21 en veel meer!

Hoppa, daar is ie: PANNA! 53. De nieuwste editie is weer uit. Opnieuw met vele leuke interviews. Denk aan de grootste Nederlandse talenten, de voormalig beste voetbalster van de wereld, de Kings van FIFA 21 en de snelste speler van de Eredivisie. Ook aandacht voor de tien mooiste doelpunten van 2020 en nog veel meer!! Het ideale cadeau voor in de schoen.

Lees verder
Samenvatting PSV - PAOK Saloniki

PSV heeft zichzelf donderdagavond een uitstekende dienst bewezen door van PAOK Saloniki te winnen. Makkelijk was het niet. Na een 0-2 achterstand wisten de Eindhovenaren de wedstrijd volledige om te draaien naar een 3-2 zege.

Lees verder
PANNA! Winter Doeboek: boordevol tips, feitjes en weetjes, quizjes, puzzels en kleurplaten

Hij is er weer: het PANNA! Winter Doeboek. De extra dikke editie vol handige tips van voetballers, veel feitjes en weetjes, quizzen en puzzels waarmee leuke prijzen zijn te winnen, vrolijke kleurplaten die je kunt ophangen aan je muur en je kunt zelf je eigen strip maken. Haal hem nu in huis! Ideaal als cadeau!

Lees verder
Samenvatting CSKA Moskou - Feyenoord

Met een man minder knokte Feyenoord zich donderdagavond knap naar een gelijkspel tegen de koploper van Rusland CSKA Moskou. De Rotterdamers staan nu tweede in groep K van de Europa League.

Lees verder
Het voetbal op de Europese velden van dit weekend

Na een week vol Europees voetbal gaan we nu weer over tot competitievoetbal. En er is weer genoeg te beleven op de buitenlandse velden!

Lees verder
'Juventus wil Van de Beek met De Ligt herenigen'

Een grote coupe is op komst. Juventus overweegt Donny van de Beek naar Turijn te halen. Komende zomer zou de 23-jarige middenvelder het shirt van De Oude Dame gaan dragen, als het aan de clubleiding ligt.

Lees verder
Interview Giorgos Giakoumakis: "De aanpak van VVV-Venlo haalde me over"

Met acht doelpunten in zijn eerste negen wedstrijden brak Giorgos Giakoumakis een clubrecord bij VVV-Venlo. Een lekkere binnenkomer voor de 25-jarige aanvaller, die als bekroning twee weken geleden debuteerde in de nationale ploeg van Griekenland. Een uitgebreid interview over zijn voetballeven, zijn keuze voor de Eredivisie en de 0-13. "Jullie competitie vormt de ideale omgeving voor een aanvaller."

Lees verder