Een inspirerende wereld van luciferstokjes, win Viggo’s boek Dordogne en verrassingen in je familiegeschiedenis
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 10, nu in de winkel!
Zin
Sandra’s poppetjes geven haar hoop
Een inspirerende wereld van luciferstokjes

Op het hoogtepunt van de coronacrisis kreeg Sandra de diagnose borstkanker. Om haar gedachtes af te leiden van het zware ziekteproces, maakte ze kleine poppetjes van luciferstokjes. Haar nicht bedacht er inspirerende teksten bij en zo creëerden ze een hoopvolle wereld.

Zin
Een interview met Viggo Waas
‘Ik zou mezelf nog geen schrijver willen noemen’

Theaterdier Viggo Waas (1962) maakt met Dordogne zijn debuut als romanschrijver. Of noujaaa… schrijver, schrijver. Dat probeert hij te wórden. Tot die tijd is hij gewoon ‘iemand die een boek heeft geschreven’. Een autobiografisch boek, dat wel.

Zin
Altijd een goed idee voor een korte trip
Heerlijk nazomeren in Vlaanderen

Vlaanderen heeft alles waar we dol op zijn: indrukwekkende musea, verrassende fietstochtjes, prachtige gebouwen, heerlijk eten, gezellige terrassen en mooie wandelingen… Om van shoppen nog maar te zwijgen. De leukste tips op een rij.

Zin
Drie kanten van een uitzonderlijke vrouw.
Madeleine Albright: ‘Gelukkig is jong zijn van geest besmettelijk’

Het leven van Madeleine Albright heeft veel weg van een klassiek Amerikaans succesverhaal. Wij belichten drie kanten van de eerste vrouwelijke minister van Buitenlandse Zaken van Amerika (1997-2001) en maak kans op haar autobiografie.

Zin
Zo zit je nooit meer verlegen om unieke routes!
Geniet van 1 jaar FietsActief voor € 32,50

Wat is er nou heerlijker dan fietsen door de mooiste streken van Nederland? Toer mee met FietsActief, het leukste tijdschrift voor de recreatieve fietser. Dan heb je altijd volop inspiratie en de mooiste routes bij de hand. Neem nu een jaarabonnement en ontvang 9x FietsActief voor slechts € 32,50.

Zin
Verrassingen in je familiegeschiedenis
Weet jij wie jouw verre voorouders zijn?

Na twintig generaties heeft iedereen heeft 1.048.576 voorouders. Stamboomonderzoek is dé manier om ze een naam te geven. Maar hoe pak je dat aan? Gelukkig is Nederland kampioen archiveren: je kunt je stamboom zeker tot het jaar 1700 terugvinden.

Zin
Hét magazine voor de beste tijd van je leven
Lees Zin voordelig!

Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. 13x per jaar. Met cultuurtips, inspirerende verhalen, avontuurlijke reizen en spraakmakende interviews. En ook: geld & geluk & gezondheid. Maak voordelig kennis met Zin: neem nu een mini-abonnement van 4 edities voor slechts € 18,50.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer