Weekendinspiratie, jubileumacties en de Seasons Natuurfotowedstrijd. Doe jij ook mee?
Seasons

Fotowedstrijd

Stuur je mooiste foto van de elementen in

Laat ons (en andere lezers!) meegenieten van jouw meest bijzondere foto van de natuur, en win een publicatie in Seasons! Het thema van onze natuurfotowedstrijd is ‘de elementen’, geïnspireerd op de mooie woonproductie in de nieuwe Seasons over aarde, lucht, water en vuur. Je kunt voor eind september je mooiste foto’s insturen.

Seasons

Recept

Gevulde bloemen van courgette en pompoen

Wist je al dat de bloemen van courgettes en pompoenen ook heerlijk zijn? Vooral gevuld met lekkere ingrediënten als verse groenten en kruiden, zoals in dit ovenrecept van Miss Beanie. Zij grilde er ook nog wat zoete aardappel bij en serveerde de gevulde bloemen met een salade van courgettelinten. Kleurrijk en smaakvol!

Seasons

Winactie

Skeppshult-pakket

Ze ogen minder kleurrijk dan veel soortgenoten, maar tegelijkertijd robuuster en ambachtelijker. Al ruim een eeuw worden de oersterke pannen van Skeppshult handgjort gemaakt in de laatste pannengieterij van Scandinavië. Wij mogen 3 Skeppshult-pakketten weggeven, bestaande uit een koekenpan en een handvijzel uit de Walnut-serie.

Deze maand in Seasons

De nieuwe Seasons staat helemaal in het teken van 'into the wild' en de natuur. We nemen je mee op een mooie tocht offroad door de Afrikaanse bush, koken met de oogst van het seizoen en proberen bosbaden (shinrin-yoku) met natuurcoach Natascha Boudewijn. De natuur in huis brengen? Op onze woonpagina's laten we zien hoe je de elementen aarde, lucht, water en vuur op een prachtige manier in je interieur verwerkt. 

Seasons
Seasons

Jubileumworkshop

Paté maken

De eerste Seasons-workshops ambachtelijke paté maken, die we in het voorjaar samen met meester-patémaker Kees Janson organiseerden, waren razendsnel uitverkocht. Daarom hebben we in oktober nieuwe workshops gepland, waar je je nu voor kunt opgeven!

Seasons

Weekendtip

Landgoedfair

Zien we je dit weekend op Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt? Vandaag houden we daar onze chutneywedstrijd, en verder vind je er tot en met zondag originele stands waar je lekker kunt shoppen, een gezellig foodfestival met huisgemaakte en biologische producten en leuke workshops voor jong en oud. 

Seasons

Aanbieding

12x Seasons + Burkely-tas voor maar €99,95

Nu bij een jaarabonnement op Seasons een prachtige leren tas van Burkely (t.w.v. €149,95), samen voor slechts €99,95 i.p.v. €226,93! Het abonnement cadeau doen? Ontvang de tas dan zelf thuis. De aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2018.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer