Nieuwsbrief van 18-1-18 6:49:00
Online bekijken

Introductie loodvervanger voor extreme temperaturen

Ubbink introduceert loodvervanger Ubiflex Extreme voor extreme temperaturen

Er is extreem goed nieuws voor de gebruikers van loodvervangers én lood! Ruim 10 jaar geleden bracht Ubbink Ubiflex op de markt. Deze jarenlange ervaring heeft Ubbink meegenomen in de ontwikkeling van de uitmuntend verwerkbare en presterende Ubiflex Extreme loodvervanger.

BUVA-deurkrukgarnituren, voor binnendeuren in de woningbouw

BUVA-deurkrukgarnituren, voor binnendeuren in de woningbouw. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie in de sociale woningbouw en de vrije sector. De deurkrukgarnituren zijn voorzien van gepatenteerde klemstift en patentbouten waarmee een snelle montage en het spelingvrij functioneren van het beslag wordt bereikt.

Svedex creëert karakter door contrast nieuwe collectie binnendeuren

Svedex introduceert drie gloednieuwe noviteiten onder de naam Black on White. Nieuwe ontwikkelingen in deurmodellen, garnituren en schuifdeursystemen, die in het teken staan van een eigentijdse toevoeging van de kleur zwart in haar collectie.

Rockpanel Colours - kleurrijke en duurzame gevelbekleding

Rockpanel Colours is ontwikkeld voor een snelle, gebruiksvriendelijke en mooie gevelbekleding en afwerking van dakranden en andere detailleringen. Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur of zorg juist voor dominantie in een stedelijke context met harmonieuze kleurschakeringen van het Rockpanel Colours assortiment.

Polystyreensnijder voor de bouw en industrie die met gemak door EPS snijdt

De HSGM STYROCUT G1-VW polystyreensnijder is een professionele thermische snijder die constant belast kan worden, voor de bouw en industrie. Met de HSGM STYROCUT G1-VW snijdt men met gemak door polystyreen (EPS, tempex, piepschuimplaten) tot 230 millimeter dikte. Ook het snijden van groeven en sleuven gaat zeer eenvoudig.

Unidek Academy traint bouwprofessionals over het nieuwe bouwen 

Luchtdicht bouwen, koudebruggen, dakisolatie bij renovatie, EPC, BENG, NOM, ingrijpend en niet-ingrijpend renoveren. Het zijn begrippen en opgaven die de dagelijkse bouwpraktijk steeds vaker beheersen. Om de bouwprofessional bij te spijkeren heeft Kingspan Unidek eind 2017 de Unidek Academy opgericht..

NBD-Online: 2017 in een vogelvlucht

De redactie van NBD-Online heeft de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld. Vul uw gegevens in en u ontvangt per mail de special 'Het Beste van NBD-Online 2017'.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.