Fiets - nieuwsbrief week 3 - 2018
Fiets

Lekker strak sturen

Review: Cannondale SuperSix EVO Ultegra

De SuperSix dateert alweer van 2012, toen Cannondale nog het Italiaanse Liquigas-Cannondale team sponsorde. De SuperSix was destijds een van de projecten van de Duitse ontwerper Peter Denk. Dat de SuperSix zo lang meedraait, zegt iets over de kwaliteiten van Denk – en van het frame. In 2015 is de SuperSix licht aangepast: er is een 25,4 millimeter zadelpen gemonteerd en de derailleurkabels lopen deels binnendoor. Zo heeft Cannondale deze fiets nu nog in de collectie.

Fiets

De nieuwe X-Lite

Op bezoek bij Rose Versand

Wie wel eens wat besteld bij Rose Versand in Bocholt weet dat het bestelde item - van ketting tot voorvork en van shirtje tot binnenband - in een doosje thuis afgeleverd wordt. 3000 producten per dag gaan er uit, daar in Bocholt. We konden een kijkje nemen tijdens de introductie van de nieuwe X-Lite.

Fiets

Doe mee aan de Lead-Out

Win een SIGMA Pure GPS

Het is januari en de Lead-Out helpt je om in het nieuwe jaar je doelen te bereiken! Deze maand liggen er maar liefst 12 SIGMA Pure GPS-computers op de finish klaar. Met deze stijlvolle, handige fietscomputer kun je eenvoudig al jouw ritten bijhouden en opslaan in de speciaal ontwikkelde LINK App of Data Center software.

Fiets

Klaar voor de start?

Egmond-Pier-Egmond 2018

Na het inschrijven kreeg Fiets-redacteur Edwin even zijn bedenkingen. 3500 deelnemers? Best massaal. En achterin starten, dat zal dus wel een chaos worden. Maar inschrijven betekent gaan, dus gaf hij zaterdag 13 januari om 6 uur 's ochtends zijn wekker een mep. Van Sony kreeg hij een actioncam te leen, een superdeluxe modelletje, met afstandbediening. Het plan was een leuk filmpje te maken onderweg. Hoe ging dat in de praktijk?...

Fiets

Virtuele wielerervaring

Samen met Dumoulin de Stelvio op

‘Tour de Legend’ is een event met als insteek ‘Business meets sports’. Het vindt plaats op 20 maart 2018 in Maaspoort Sports & Events. Tijdens de Tour de Legend kun je samen met Tom Dumoulin de Stelvio opfietsen. Op enorme schermen waarop de bergetappe van de Stelvio vertoond wordt, kun je kijken of je hem bij kunt houden. Om de beleving compleet te maken, is ook de rest van Team Sunweb aanwezig.

Fiets

Goed doordachte aerohelm?

Nieuwe Kask Utopia

Kask komt dit jaar met een nieuwe aerohelm, de Utopia. Team Sky rijdt in de Tour Down Under in de Australische zomerhitte al met deze helm. Wij moeten wachten tot later dit jaar. Ook de prijs is nog niet bekend gemaakt.

Fiets

Racers op Velofollies

Belgian Bike Power

De Velofollies in Kortrijk. Veel internationaal bekende merken, maar zeker ook een 'hotspot' voor het checken van Belgische merken. Naast de bij ons meer bekendere merken als Ridley en Zannata stonden er ook koersfietsen te 'shinen' van Flanders, Atom 6, Thompson, Scoperta en Viper.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer