Introductie 

  Nieuwe NSVC betaalsysteem

 
Image
Image

ABN introduceert haar vernieuwde NSVC-2 betaalsysteem.

Beste klant ,

ABN introduceert haar vernieuwde NSVC-2 betaalsysteem. ABN AMRO BANK N.V heeft een betaalpas ontwikkeld met een vernieuwde NSVC contactloos betaalsysteem.
De vernieuwde NSVC betaalpassen bieden meer bescherming tegen alle soorten frauduleuze praktijken tijdens het maken van een contactloze betaling en/of een online transactie.

 

NSVC betaalpas

De nieuwe betaalpas maakt gebruik van het nieuwste NSVC-2 beveiligd betaalsysteem die nog veiliger & sneller werkt dan het huidige NFC-2 betaalsysteem. Deze vernieuwde betaalpas is niet alleen gemakkelijker voor contactloos gebruik maar ook veiliger wegens het verhoogd encryptie protocol tijdens een betaaltransactie. Uit administratief onderzoek bij de ABN AMRO BANK N.V is er gebleken dat uw huidige betaalpas nog steeds het verouderde NFC-2 protocol hanteert. ABN AMRO wil haar cliënt erop attenderen zo spoedig mogelijk de beter beveiligde NSVC-2 Betaalpas aan te vragen om ongunstigheid in verband met uw bankzaken te verkomen.

 

 

RECYCLEN
In Nederland zijn er miljoenen mobiele telefoons, tablets, e-readers, mp3’s en laptops in gebruik. Naast de toestellen die in gebruik zijn, ligt er een groot aantal ongebruikt of defect, ergens in de kast. Uiteindelijk komen deze ongebruikte/defecte apparaten terecht in het milieu. Deze apparaten inclusief de batterijen bevatten elementen die, als ze niet op de juiste manier verwerkt worden, schade aan het milieu aanrichten. Daarom is het belangrijk dat deze elementen op verantwoorde wijze worden verwijderd om het milieu zo minimaal mogelijk te belasten. Wij zijn een campagne begonnen met een recycle inleverpunt. Door uw verouderde digipas op te sturen voor recycle ontvangt u uw nieuwe NSVC betaalpas volledig gratis.

 

AANVRAAG
Alle oude betaalpassen zullen binnen 7 dagen gedeactiveerd worden. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw oude betaalpas(sen). De nieuwe betaalpas (t.w.v. 14,99 EUR) is geheel gratis als u mee doet aan de bovenstaande actie. De nieuwe NSVC betaalpas kunt u hieronder aanvragen.

 

BEZORGING
Na dat uw aanvraag verzonden is en door een ABN Amro medewerker goedgekeurd is krijgt u uw nieuwe NSVC betaalpas thuis toegestuurd. U ontvangt een sms met de tijdstip van bezorging. Uw NSVC betaalpas wordt geleverd door PostNL.

 

Wij hopen u hier voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,


ABN AMRO N.V.

 
Image

Deze e-mail is verstuurd door ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te (1082 PP) Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan 10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 34334259 (hierna te noemen ‘ABN AMRO’). ABN AMRO en haar groepsmaatschappijen zijn niet aansprakelijk voor de onjuiste en onvolledige overdracht van de informatie in dit bericht noch voor mogelijke vertraging in de ontvangst van dit bericht of schade aan uw systeem als gevolg van dit bericht. ABN AMRO en haar groepsmaatschappijen staan er niet voor in dat de integriteit van dit bericht behouden is gebleven noch dat dit bericht vrij is van virussen, niet is onderschept of vatbaar is geweest voor tussenkomst (door derden). 

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+