Shimano Ultegra '8'

De populairste onderdelengroep? Dat is ongetwijfeld Shimano Ultegra: een goede middenklasser met net wat meer raffinement dan de 105-groep, en bovendien met alle kenmerken van de duurdere Dura-Ace, maar dan met een prettig prijskaartje. De opvolger van de Ultegra 6800-groep, de 8000-groep, is sinds eind juli verkrijgbaar. Met de basisuitvoering, de mechanische groep, reden we ondertussen een kleine 1000 kilometer. Met de 'luxe' uitvoering maakten we onlangs kennis: de versie met schijven en Di2.

Garmin Edge 1030

Lang verwacht, en nu officieel geïntroduceerd: de Garmin Edge 1030. Nog niet in de winkel, wel te bestellen. Binnen een paar dagen ligt-ie dan op je deurmat. Het nieuwste topmodel van de firma heeft een indrukwekkend rijtje specs...

Giant Propel Disc

Giant introduceert de nieuwe Propel Disc. In drie types: de Advanced SL (0 & 1), de Advanced Pro en de Advanced. Onlangs mocht Fiets meekijken bij het ontwerpproces in de windtunnel in Nevers.

Fiets 9: Nú in de winkel!

  • In dit nummer...
    Vind je een kwartet unieke bikes van merken die je niet direct verwacht in het bos, rijdt Fiets de Prudential RideLondon en beschrijft Erik Dekker zijn zoektocht in MTB-land. Extra: de Introductiespecial 2018, een 64 pagina’s dikke bijlage met de interessantste racers, MTB’s en spullen van modeljaar 2018 in een handig overzicht. Met tests, vergelijkingen en analyses van de beste producten.
  • Op zoek naar een persoonlijke touch voor je racer of mountainbike? Of liever een mooie korting ontvangen op een Fiets-abonnement? Bekijk snel de aanbiedingen in onze vernieuwde webshop.

Review Sigma

Sigma heeft een enorm aanbod aan fietscomputers. Van heel basic met een draadje, tot bijna alleskunnende draadloze trainings- en navigatiecomputers. In deze review nemen we 3 modellen tegelijk onder de loep: de nieuwe Pure GPS, de Rox 7.0 en het vlaggenschip, de Rox 11.0. Maak ook meteen kans om 1 van deze 3 geteste fietscomputers te winnen!

Harbour Tour

De eerste editie van de Harbour Tour vindt plaats op zondag 24 september 2017. Het markeert de start van een heel nieuw toertochten-concept. Zo verbindt de Harbour Tour de recreatieve wielersport aan de Rotterdamse Haven. Dit wordt gedaan door middel van een Experience Ride, waarin de bijzondere kenmerken van de Rotterdamse haven centraal staan.

INTRODUCTIES 2018


Modeljaren worden steeds meer bepaald door wat onderdelenfabrikanten brengen dan door de (Europese) kalender. Daarbij worden nieuwe modellen tegenwoordig eerder gelinkt aan een evenement dan aan een grote fietsbeurs. Verder presenteren nieuwe merken zich minder traditioneel, waarbij zichtbaarheid online ook steeds meer de markt bepaalt. Kortom, het is ergens in de wereld wel het begin van het seizoen. In deze gids zetten wij al het huidige introductienieuws voor je op een rij.

De beste racefietsen, mountainbikes, onderdelen, accessoires en groepen en dé trends voor 2018: lees het allemaal in onze Introductiespecial!
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer