Nieuwsbrief van 11-6-20 6:30:30
Online bekijken

Zorg voor verkoeling, ventilatie en goede reiniging

Caleffi chemische additieven voor langdurige efficiënte vuilafscheiding

De totale bescherming van het HVAC-systeem begint met de installatie van de magnetische vuilafscheider DIRTMAG® compleet met afsluitkleppen. Om er het maximale uit te halen, gebruik je chemische additieven. C3 CLEANER en C1 INHIBITOR reinigen en voorkomen corrosie van het systeem. C4 LEAK SEALER en C7 BIOCIDE zijn aanvullende conserveermiddelen.
 

Milieuvriendelijk koelen met Jaga

Door de steeds groter wordende kennis op het gebied van ons klimaat en de klimaatveranderingen zien we de behoefte van alleen verwarmen in huis steeds meer verschuiven naar kóelen en verwarmen. De vraag naar koeling in nieuwbouwwoningen neemt flink toe. Jaga is al jaren bezig om producten te ontwikkelen die klaar zijn voor de toekomst, zoals energiezuinige en efficiënte koeloplossingen.

Geberit introduceert vloerstaande AquaClean Tuma douchewc

Oudere wc’s en badkamers zijn vaak nog voorzien van een vloerstaand closet. Voor wie niet de hele toiletruimte wil vervangen, maar wel graag wil reinigen met water, is nu de vloerstaande Geberit AquaClean Tuma douchewc de oplossing. Deze douchewc kan namelijk eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties. De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort.

Primeur: corona veilige intercom voor gebruiker en installateur

Nu Nederland weer langzaam stapjes maakt naar een meer open samenleving moeten op tal van plaatsen veiligheids-maatregelen genomen worden om besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Een ouderwets intercom systeem kan door veel contactmomenten een besmettingsgevaar opleveren. De veelzijdige DINA Create van Intratone biedt met de draadloze intercom en beheer op afstand de grootst mogelijke veiligheidsgarantie, zowel voor de gebruiker als de installateur.

WOLF breidt serie CKL evo verder uit

De CKL evo serie van WOLF is verder uitgebreid met de CKL evo 4700 en 6100, waardoor nu ook units van resp. 4700 en 6100 m3/h leverbaar zijn. Eind 2019 kondigde WOLF aan de beproefde compact units met platenwarmtewisselaar verder te hebben doorontwikkeld en verbeterd met hogere luchtdebieten, uitgebreidere accessoires en innovatieve regelfuncties.

Oplossingen voor kookplaatafzuiging door de kruipruimte en gevelaanzicht

Vaak krijgen we als Tilmar de vraag of we ook een mooie buitenoplossing kunnen bieden voor een afzuiging in de kookplaat. De afzuiging vanuit de keuken wordt door de vloer, via de kruipruimte naar buiten gebracht. Als buitenoplossing zijn er twee varianten mogelijk, een oplossing in het maaiveld en een oplossing boven het maaiveld. De “T175 koekoek” ventilatievoorziening biedt een oplossing voor in het maaiveld.

Viega breidt programma uit met verlengde muurplaat

Viega heeft het leveringsprogramma verder uitgebreid met een verlengde muurplaat voor het Viega Smartpress leidingsysteem. De nieuwe muurplaat vereenvoudigt niet alleen de afmontage van douche- en mengkranen, maar zorgt ook voor een nettere afwerking met minder verbindingen in de muur. De muurplaat heeft aan de leidingzijde een persaansluiting met SC-Contur. De aansluiting voor de douche- of mengkraan is uitgevoerd in 16 mm x Rp ½.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.