Nieuwsbrief van 21-1-21 6:30:12
Online bekijken

Maak gebruik van slimme en innovatieve toepassingen

Nieuw: RAUTITAN stabil 50 en 63

De alupex buis RAUTITAN stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie.

Het Honeywell Home evohome-systeem voor slimme zoneregeling van Resideo is nu nog slimmer

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), toonaangevend wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, komt met een aantal nieuwe features van het Honeywell Home evohome-systeem. Dit systeem voor slimme zoneregeling stelt consumenten in staat de temperatuur in huis eenvoudig te regelen op locatie of via een app en is met deze nieuwe functies nog slimmer geworden.

Geniox luchtbehandelingsunits vanaf nu standaard met hygiëne opties

Bij Systemair zijn we ervan overtuigd dat hygiënische maatregelen standaard moeten zijn. Daarom zijn alle Geniox luchtbehandelingsunits #HygienicByDesign. Of het nu voor een ziekenhuis, klaslokaal of kantoorgebouw is: er zijn altijd meerdere hygiënische opties beschikbaar. Alle modulaire Geniox luchtbehandelingsunits zijn vanaf nu leverbaar met gecertificeerde hygiënische opties. Hygiëne-vriendelijk wordt de standaard.

Prescor IC Fill: de slimme inlaat-vulcombinatie

De Prescor IC Fill is een inlaat-vulcombinatie die het warmtapwatertoestel tijdens de verwarmingscyclus tegen overdruk beschermt. Tegelijkertijd is de Prescor IC Fill een praktisch hulpmiddel om een CV-installatie in een handomdraai bij te vullen en op druk te brengen. Het slimme, telescopisch verstelbare huis met RVS tussendeel maakt de Prescor IC Fill tot een zeer slimme oplossing!

Voor en met de installatiebranche: groen, groener, groenst!

Met WILOve Recycling neemt Wilo als fabrikant haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor een beter milieu en een schonere wereld. Het recyclingprogramma draagt niet alleen bij aan het realiseren van de groene ambities van de installatiebranche maar ontzorgt ook installateurs, zorgt voor een naadloze afvalstoffenregistratie en draagt bovenal bij aan een beter milieu!

WOLF Service App vernieuwd

WOLF lanceert de nieuwe versie van de Service App voor zowel smartphones als tablets. De nieuwe versie bevat nu 10 talen, waaronder Nederlands. De app bevat meer dan 8900 onderdelen met meer dan 4600 bijbehorende foto’s en meer de 900 interactieve exploded views. Onderdelen kunnen gezocht worden per product.

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Omdat de overheid er veel belang aan hecht dat we met zijn allen verduurzamen en meegaan in de energietransitie, zijn er veel mogelijkheden om subsidies aan te vragen of om 'groene' leningen af te sluiten tegen gunstige rentetarieven. We zetten de subsidiemogelijkheden voor je op een rij.
 
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.