Nieuwsbrief van 29-4-21 6:30:21
Online bekijken

De toekomst van zonne-energie

Zonne-energie speelt belangrijke rol bij ingrijpende renovatie

Vanaf 30 juni aanstaande moeten bij een ingrijpende renovatie van een woning of ander gebouw maatregelen worden doorgevoerd om een vastgestelde minimale hoeveelheid hernieuwbare energie op te wekken. Er zijn verschillende manieren om hieraan te voldoen, maar zonne-energie speelt hierin een belangrijke rol. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, een zonneboiler al dan niet in combinatie met een warmtepomp.

IsoBouw SlimFix (XT) Solar, dakelementen voor zonnepanelen

SlimFix Solar is een waterkerend “zonnepaneel-platform” waarop direct alle gangbare zonnepanelen en montagesystemen kunnen worden bevestigd. Het systeem bestaat uit speciale SlimFix dakelementen gecombineerd met een gepatenteerde waterkerende onderlaag waarmee de dakconstructie volkomen waterdicht wordt.

Nog meer opbrengst uit jouw dak!

Het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is tegenwoordig een populair item. Misschien heb je al zonnepanelen op je dak of denk je na over het plaatsen van een zonneboiler. Dat is voor het plaatsen van een daglichtsysteem geen enkel probleem. De Solatube daglichtkoepels die het daglicht opvangen zijn overal op je dak te plaatsen. Door de kleine diameter nemen de koepels amper ruimte in.

PV-dakoplossing Unidek SolarPower

Unidek SolarPower combineert dakisolatie en energieopwekking geïntegreerd in één prefab dakelement. Unidek SolarPower heeft het meeste weg van een indak-systeem, maar gaat verder dan dat. Een traditioneel indak-systeem wordt doorgaans op de bouwplaats tussen de dakpannen aangebracht.

Hernieuwbare energie

Caleffi is sinds 1961 actief in het fabriceren van onderdelen/appendages voor de centrale verwarming en hoort bij de belangrijkste fabrikanten op internationaal niveau. Ook op het gebied van alternatieve energie levert Caleffi onderdelen voor toepassingen voor zonne-energie, geothermische installaties en biomassa.

RHEINZINK-PV frameloze zonnepanelen voor RHEINZINK felsdaken

RHEINZINK-PV is een extreem vlak en op de felsbaanbreedte afgestemd solarsysteem. Met speciaal ontwikkelde montageklemmen worden de panelen eenvoudig op de felsnaad bevestigd. Dit zeer stijlvolle en frameloze systeem zorgt voor een optimale integratie van de zonnepanelen in een felsdak.

Solar Energie dakpannen

Nelskamp ontwikkelde geïntegreerde en samengevoegde systemen om zonne-energie met dakpannen te combineren, zowel voor warm water als voor elektriciteit. Zonne-energie opvangen via het hellend dak is interessant, maar de wens is om de functionaliteit én de esthetica van het pannendak te bewaren.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.