2 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Investeerder Blokker doet bod op The Body Shop
[Nieuws] Gordon Brothers, een Amerikaanse investeringsmaatschappij die eerder dit jaar huishoudketen Blokker redde, heeft een bod ingediend bij de bewindvoerders van The Body Shop.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Shein zoekt leveranciers die dichter op de Europese markt zitten’
[Nieuws] Het Chinese online platform Shein zou van plan zijn om Turkse bedrijven toe te voegen aan zijn toeleveringsketen voor Europese activiteiten. Hiermee hoopt het platform de kritiek op het gebruik van Chinese arbeidskrachten te verminderen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Gratis whitepapers voor professionals die op de hoogte willen blijven
[Advertorial] Download deze whitepapers en verrijk jouw kennis op het gebied van CX, marketing en e-commerce. Leer van 10 jaar ervaring in influencer marketing. Ontdek onder andere cruciale CX-trends voor jouw strategie en kom meer te weten over conversie met e-mail.
image
image
Ik wil een bezorgmaatje
[Visie] Ik had een paarse krokodil-momentje met een pakketbezorger aan de deur. Hij zou ’s avonds een pakje bezorgen, maar omdat we niet thuis zouden zijn hadden we om een ander bezorgmoment gevraagd. De altijd vriendelijke bezorger belde iets voor het bezorgvenster toch aan. De tweede keer die dag. ’s Middags had hij ook al wat gebracht. Hij stond daar met mijn pakje, maar mocht dat niet aan mij geven: ‘Computer says no.’ Dat was vanwege die uitgestelde levering. Na overleg met zijn leidinggevende mocht hij het pakje toch echt niet geven. We keken elkaar verbaasd aan. Hij kent mij al jaren, het pakje dat hij in handen heeft is ook echt voor mij, ik kan me legitimeren, maar het mag niet van de procedures. Dat wringt. En een nieuw bezorgmoment moet de pakketbezorger goud geld kosten, toch? Arme bezorger.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Circle Closet sluit de deuren
[Nieuws] Het Nederlandse Circle Closet, een online platform voor het huren en verhuren van designerkleding, stopt ermee. Bedrijven als Shein, Temu en Vinted hebben hier een bijdrage aan, maar ook het ‘grillige’ investeringsklimaat van 2023 maakte het een haast onmogelijke uitdaging om te blijven bestaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[Advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
image
Hunkemöller sluit dit jaar nog eens 45 winkels
[Nieuws] Lingerieketen Hunkemöller heeft in 2023 een nettoverlies geleden van 141,8 miljoen euro. Mede hierdoor werden er vorig jaar al 45 winkels gesloten en staan er ook dit jaar 45 winkels op de planning om definitief te sluiten.
twitter facebook linkedin
lees verder
CrossBorder Event: groei over de grens
[Advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
image
image
Rohlik Group haalt 160 miljoen euro op voor Europese expansie
[Nieuws] De Tsjechische Rohlik Group, het moederbedrijf van de Duitse online supermarkt Knuspr, is van plan om tegen 2030 uit te breiden naar verschillende steden in de CEE- en DACH-regio's. Daarvoor heeft de groep 160 miljoen euro aan vers groeikapitaal opgehaald bij nieuwe en bestaande investeerders.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.