INVESTERINGSBRANCHEN I OPBRUD – konference om MIFID II

14 days ago
  • Html
  • Text
Konferencen har fokus på den ændrede fødekæde der følger af MIFID II - og ikke mindst på den betydning, de nye vilkår har for banker, kapitalforvaltere & kunder.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Tirsdag 11. juni 2019
Info
 
 
INVESTERINGSBRANCHEN I OPBRUD – KONFERENCE OM 'MIFID II'
MIFID II har efterladt investeringsbranchen i opbrud. Formålet var at øge investorbeskyttelsen, men direktivet er også med til gennemgribende at forandre markedet for investeringsprodukter.
På den baggrund byder AMWatch & FinansWatch sammen med Relevent velkommen til konferencen
MIFID II den 24. september 2019 i København.
NYE VILKÅR – HVILKEN BETYDNING?
Konferencen har fokus på den ændrede fødekæde, der følger af MIFID II – og ikke mindst på den betydning, de nye vilkår har for banker, kapitalforvaltere og kunder.
Talerpanelets sammensætning sikrer, at programmet kommer hele vejen rundt: Finanstilsynet, Finans Danmark , Nasdaq Copenhagen, BlackRock, Bankinvest, Danske Bank, Uafhængigt Finansielt Konsulenthus, Forbrugerrådet TÆNK, Bech-Bruun og Camphausen|Co.
MERE OM FINANSIELLE SERVICES
Den 25. september 2019 byder vi på konferencen FINANSIELLE SERVICES EFTER MIFID II, der på mere uddybende vis har fokus på følgerne af MIFID II’s krav om kvalitetsforbedrende services. Det handler om produkter, kunder & prissætning. Læs mere her.
PROGRAM, KOMBINATIONSRABAT & EARLY BIRD
Programmet for konferencen kan hentes her og tilmelding til konferencen her.
Vi tilbyder en kombinationsrabat ved tilmelding af samme person til begge MIFID-konferencer, og ved hurtig tilmelding senest den 28. juni 2019 tilbydes en særlig EARLY BIRD-rabat på 10 pct – uanset om man tilmelder sig den ene eller begge MIFID-konferencer. Anfør 'EARLY BIRD' i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Andre relevante konferencer for finanssektoren:
Finansielle services efter MIFID II (25/9-2019) Bank & Tilsyn / 1919-2019 (3/10-2019) CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor (5/11-2019) AI & ROBOTICS i den finansielle sektor (21/11-2019)
 

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019