‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik her hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet
tirsdag 07. marts 2023 Info
 
 
 
Konference – 2. maj 2023
KRYPTO i den finansielle sektor
MiCA, DeFi & CBDC

Den første dedikerede regulering af kryptovaluta og andre kryptoaktiver venter lige rundt om hjørnet i form af EU’s banebrydende MiCA-forordning.

I det hele taget fylder krypto i finans, digitale penge, decentral finans (DeFi) og nu også digital centralbankvaluta (CBDC) så meget i den offentlige debat og i praktiske cases inden for den finansielle sektor, herunder i udviklingen af nye finansielle services og innovative løsninger, at det for alvor også slår igennem i den finansielle regulering, i myndighedsfokus, i tilsynspraksis mv.

Derfor introducerer vi nu en målrettet KRYPTO-finanskonference for banker, fintechs og andre finansielle virksomheder og sektoraktører, hvor vi sætter massivt fokus på den regulatoriske udvikling på området, på den digitale og forretningsmæssige udvikling i praksis og på praktisk erfaringsdeling fra sektoren – på muligheder og risici og på fordele og ulemper ved krypto i finans i bred forstand.

De højaktuelle emner for årets konference omfatter bl.a.:
  • MiCA-forordningen i detaljer
  • Bankerne og den nye krypto-regulering
  • Tendenser inden for krypto, metaverse, web3 mv. i finans
  • Håndtering af compliance, risikostyring, antihvidvask, fincrime
  • Investorbeskyttelse og forbrugerbeskyttelse
  • Decentral finans (DeFi) og digitale centralbankpenge (CBDC)
  • Konkrete krypto-cases i finans og fintech
Talerpanelet udvikles løbende og består af en lang række førende og erfarne talere fra både ind- og udland, herunder relevante myndighedsrepræsentanter, udvalgte eksperter og ikke mindst praktikere fra sektoren selv.

Hør stærke indlæg fra bl.a. Finanstilsynet, Danmarks Nationalbank, Uniswap, Danske Bank og Firi.

Programmet er udviklet i tæt samarbejde med partner, ph.d. Michael Camphausen, Camphausen|Co Advokatfirma, der vil fungere som konferencens moderator.

Læs hele programmet og tilmeld dig her.