‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Torsdag 30. juni 2022
Info
 
 
Konference
MIFID II & PRODUCT GOVERNANCE
Regulering, inspiration & praksis



AMWatch og FinansWatch følger med MIFID II & Product Governance op på de sidste års konferencer om følgerne for investeringsbranchen af MIDIF II direktivet – konferencen afholdes den 28. september 2022 i København.

Konferencen udvikles i tæt samarbejde med Relevent & Lotte Mollerup van Hauen, der er bestyrelsesmedlem i en række finansielle virksomheder og er uafhængig rådgiver om finansiel regulering.

FOKUS PÅ DEN PRAKTISKE BETYDNING AF NY REGULERING
Konferenceprogrammets omdrejningspunkt er de mest aktuelle forhold relateret til MIFID II – herunder ESG investoroplysning, product governance og egnethedstest. Vi kommer hele vejen rundt om MIFID II's product governance-regime og dækker selve det reguleringsmæssige samt produktudvikler og -distributionsperspektivet.

Programmet er lige på trapperne – det bliver en vekselvirkning af forskellige typer indlæg og aktuelle paneldebatter. Talerpanelet er bredt sammensat og består af såvel erfarne eksperter som myndigheder og udvalgte repræsentanter fra branchen:
  • Bjarne Graven Larsen - Founder & CEO, Qblue Balanced
  • Sean Hove - Kontorchef, Kontoret for investorbeskyttelse, Finanstilsynet
  • David Moalem - Partner, Ph.D., Bech-Bruun
  • Rasmus Koch Nielsen - CEO, Astro.io
  • Lotte Mollerup van Hauen - Prof. bestyrelsesmedlem & uafhængig rådgiver
  • Thorsten Meyer Larsen - Head of ESG, Bankinvest
  • Kåre Valgren - Investeringschef, Finans Danmark
  • Maria Hjorth - General Partner & Co-founder, Vår Ventures & prof. bestyrelsesmedlem
Listen over talere opdateres løbende.

Moderator på konference er journalist Simon Lund Christiansen fra FinansWatch.

TILMELDING – EARLY BIRD & 3-for-2 RABAT
Tilmelding inden 21. august 2022 giver den bedste pris – og hvis I er flere fra samme virksomhed, der tilmelder jer sammen, kan I med fordel benytte 3-for-2 prisen.
Tilmelding her.