‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Tirsdag 27. september 2022
Info
 
 
Ny konference om NIS2-direktivet
Konference om de nye regler for cyber- og informationssikkerhed

I samarbejde med FinansWatch afholder Relevent og Horten konference om det nye NIS2-direktiv den 22. november 2022 i Charlottehaven i København.

Med NIS2-direktivet træder nye regler i kraft for cyber- og informationssikkerhed. Bliv klogere på EU’s nye cybersikkerhedskrav og hvilken betydning de får for din virksomhed.

Formålet med NIS2 er at sikre et højt, fælles sikkerhedsniveau på tværs af kommunikationsinfrastruktur og de it-systemer og services, som samfundet er afhængige af. Direktivet skal være implementeret i dansk ret i starten af 2024.

Fødevaresektoren, spildevandssektoren, affaldssektoren, rumsektoren og delsektorer i fremstillingsindustrien forventes omfattet af de nye de nye krav. Det gælder også sektorer, der er omfattet af NIS1, som inkluderer operatører af væsentlige tjenester herunder energi, transport, finans, sundhed og drikkevand.

Hertil kommer digitale tjenesteudbydere og digital infrastruktur – eksempelvis cloud computing-tjenester, online-markedspladser samt søgemaskiner.

Direktivet lægger op til, at det er virksomheder med flere end 50 ansatte og en årlig omsætning på 10 mio. euro eller årlig balance på 43 mio. euro, der skal efterleve kravene.

Hør blandt andre:
  • Morten Løkkegaard, gruppeformand for Venstre i Europa-Parlamentet og medlem af udvalget for EU's Indre Marked
  • Jens Sjølander Grønkjær Pihl, partner // Horten
  • Helle Brun Næsager, jurist // Center for Cybersikkerhed
  • Mark Fiedel, chef for Cyberanalyse // Center for Cybersikkerhed
  • Birgitte Toxværd, partner, GDPR & Compliance // Horten
Konferencen sætter fokus på:
  • Den politiske vision og formål med direktivet
  • NIS1 – indhold og erfaringer
  • NIS2 – indhold og perspektiveringer til compliance, gdpr, it-sikkerhed generelt
  • NIS2 – implementering og drift – proces og compliance
Programmet er under udvikling og talerlisten opdateres løbende.

TILMELDING OG RABAT
Du kan allerede nu tilmelde dig konferencen – ved samtidig tilmelding af 3 personer fra samme virksomhed betales kun for 2