Du er inviteret til online foredrag med Chris - tilmeld dig i mailen | Få mulighed for at stille spørgsmål direkte til Chris og få uundværlig indsigt i søvnvaner og konsekvenserne heraf.
 ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Gratis webinar med Chris Macdonald

DU ER INVITERET TIL GRATIS WEBINAR MED CHRIS MACDONALD

Webinaret bliver afholdt d. 19. januar fra 20:00-21:15 - og alt du skal gøre for at sikre din deltagelse, er at tilmelde dig herunder via linket - det er helt GRATIS.

TILMELD DIG GRATIS WEBINAR

Få uundværlig indsigt i søvnvaner og konsekvenserne heraf. Sammen med Just Human tilbyder vi et gratis online foredrag med Chris MacDonald.

Til foredraget får du vigtig viden omkring søvn og hvordan man kommer dårlige vaner til livs. Du får desuden mulighed for at stille Chris spørgsmål.

Immunforsvar og søvn Motion og søvn

En god nats søvn og en regelmæssig døgnrytme forstærker immunforsvaret, hvilket gør det lettere for kroppen at bekæmpe sygdomme som influenza.

Motion og intens aktivitet er godt for dit helbred, men hold dig i ro inden sengetid, da adrenalinen ellers vil holde dig vågen.

Alkohol og søvn Temperatur og søvn

Døsig kørsel er til samme fare som promillekørsel, og mangel på dyb søvn i længere perioder kan gøre dig usikker og sænke din reaktionsevne.

Temperaturer har stor betydning for kvaliteten af din søvn, og stabile og kølige temperaturer gør det nemmere for dig at sove. Optimal temperatur er 18 grader celsius.

ILVA har indgået et non-profit samarbejde med Just Human, som er stiftet af den anerkendte humanfysiolog Chris MacDonald.

Chris MacDonald og Just Human har fokus på trivsel og sundhed og har i samarbejde med ILVA en mission om at gøre unge og deres forældre opmærksomme på, hvor afgørende søvn er for både udvikling og trivsel. Sammen vil vi få dig til at sove bedre.

Bliv klogere på søvn allerede i dag

FÅ SENGERÅDGIVNING I ILVA

Hos ILVA er vores sengerådgivere ekstra uddannede og har fået særlig træning i at give dig den rette vejledning. De er altid klar med faglig og personlig rådgivning til dig, når du skal finde den helt rigtige seng.

Få råd til den gode søvn
Facebook
Instagram
website
Gratis levering
Byt i bolighus
Prissikkerhed
Attraktiv finansiering

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en mindre leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her