I samarbejde med Johannes Fog gennemfrer vi en undersgelse blandt professionelle kunder. Formlet er at belyse din generelle tilfredshed, og hvad der er vigtigt for dig som kunde.

Det tager ca. 10 minutter at gennemfre undersgelsen. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, vi nsker blot at hre din rlige mening.

Nr du deltager i undersgelsen, deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til Fog p 3.000 kroner.

Start undersgelsen nu
Nej tak, jeg nsker ikke at deltage
Har du brug for hjlp?

Hvis du har sprgsml vedrrende denne undersgelse, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
Denne undersgelse har ID p1868784773

Direkte link til undersgelsen:
https://survey.wilke.dk/wix/p1868784773.aspx?__sid__=OtBukXXgrYpqCLUUYC9yoYxS_pMbjdegQ3cs4kO4Fw8mpBfAZtDdbF-_N8YrYRHvDKbUGFYk3KDfLm36nK96aA2

Du modtager denne email, fordi du er tilmeldt Johannes Fogs maildatabase.

Ved at vlge at svare p denne undersgelse giver du os dit samtykke til behandling af dine svar. Vi deler aggregerede resultater af vores undersgelser med vores kunde i fuldt anonymiseret form, hvilket betyder, at vores kunde ikke kan identificere dig p baggrund af sprgeskemaundersgelsen. De indsamlede oplysninger opbevares s lnge, som vores aftale med vores kunde lber eller til oplysningerne ikke lngere er relevante, dog ikke lngere end 3 r efter indsamlingstidspunktet.

Du kan komme i kontakt med os p samtykke@wilke.dk. Ls mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger p www.wilke.dk/privatlivspolitik.



Flg os p Facebook