Beste en fantastische vrijheidsstrijders,

Hier zoals beloofd een update over onze inzamelingsactie. Ik ben er stil van!

We hebben als doel 25.000,- euro en we zijn na 1 dag al over de helft! Wat ben ik jullie dankbaar voor de waardering! Nogmaals, ik ben er stil van.

Na belazerd te zijn door een extern bedrijf die voor ons de kleding deed, hebben we besloten om alles in eigen handen te nemen. Dit betekende een forse persoonlijke investering van mezelf. En ik kan jullie melden dat we inmiddels ver in het productieproces zitten, zie de foto. We gaan snel versturen!

 

Ik heb weer eens geleerd dat we alles zelf moeten doen. Dan werkt het pas. En nu hebben we vanuit de Jensen Show direct contact met jullie zonder externe tussenpersonen. Dit is hoe het werkt. Nu en in de toekomst. Gelijkgestemden moeten het MET en VOOR elkaar doen. Dat is de les van de laatste 3 jaar. En dat is een onverslaanbare energie!

Ik heb nog steeds hulp nodig om de 25.000,- euro te halen, dus als je iets of veel kunt missen en als je waardeert wat we doen, help je ons enorm! We zijn blij met alles! Denk alsjeblieft niet dat een klein bedrag niet helpt!

Ongeveer 0,5% van ons totale publiek heeft ons gesteund in deze actie. Dit lijkt laag, maar dat is zoals het altijd is. Maar wat een 0,5%! Ik ben zo dankbaar!

Sluit je bij deze groep aan en houd ons in de lucht.

Morgen weer een update.

Eeuwige dankbare groet,
Robert
 
DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven