18 augustus 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Customer First Congres
image
Inzenden cases voor GPCM kan nog tot en met 29 augustus 2022
Op dinsdag 4 oktober 2022 worden de Grand Prix Content Marketing Awards uitgereikt in Postillon in Amsterdam. Het insturen van cases voor de Awards en de Bekroningen kan nog tot en met 29 augustus 2022. Ook cases uit 2020 kunnen meedingen naar een Award.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Natwerk nieuwe creatieve partner van Dirk
Natwerk is het nieuwe creatieve bureau van Dirk van den Broek. Na eerder samen een een aantal losse arbeidsmarktcampagnes te hebben opgezet wordt het Amsterdamse bureau nu de vaste creatieve partner voor de supermarktketen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Heb jij je marketingstrategie al aangepast voor België?
[advertorial] 'Mijn marketingstrategie werkt perfect in Nederland, maar in België krijg ik amper resultaat.' Benieuwd naar hoe jij je marketingstrategie moet aanpassen aan de Belgische markt? Op 8 september in Nieuwegein, Utrecht organiseert Vraaghetdebelg een open workshop 'Beter Adverteren in België'. Na het volgen van de workshop weet je meteen welke content het best aanslaat voor Belgen.
image
Lenny Houwaart van The Good Roll: 'Het fundament van een merk bouwen is echt niet binnen een paar maanden gedaan'
Lenny Houwaart is CMO bij duurzaam toiletpapiermerk The Good Roll. Voor de rubriek Mijn Marketing reageert zij op een aantal steekwoorden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[De zomer van] Leo van Sister: Griekse rust in onrustige tijden
Leo van Sister, oprichter en partner van merk- en marketingadviesbureau de Merkcommissarissen, dacht een rustige zomer te krijgen, maar dat pakte toch wat anders uit.
lees verder
twitter facebook linkedin
Koop nu je ticket voor het CrossBorder Event met 65 euro korting
[advertorial] Wil jij internationaal groeien? Kom dan naar het CrossBorder Event op dinsdag 13 september en laat je inspireren door experts op het gebied van CrossBorder e-commerce marketing en leiderschap. Dit jaar is ons thema: Your unlocked potential. Je koopt nu je ticket met 65 euro korting.
image
Recordpoging 200 uur podcasts Dutch Media Week
Tijdens de 7e editie van de Dutch Media Week van 3 tot en met 9 oktober 2022 zal een recordpoging worden gedaan om 200 uur podcast te maken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
TP Vision sluit partnership met stichting KLABU
TP Vision, licentiehouder van Philips TV & Sound, is een samenwerking aangegaan met Stichting KLABU. De komende twee jaar zal TP Vision bijdragen aan de missie van KLABU: via sport hoop en vreugde brengen in vluchtelingenkampen.
lees verder
twitter facebook linkedin
50 euro korting voor het CustomerFirst Congres
[advertorial] Je hebt t/m 26 augustus de kans om je tickets voor het CustomerFirst Congres met korting te bestellen. 'Live' klantcontact verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Hoe ga je daar mee om en wat zijn de volgende stappen in de klantreis. Dit en nog meer andere onderwerpen zullen op dit congres besproken worden. Bestel nu je tickets!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.