2 september 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Trunkrs
image
Inzenden cases voor GPCM kan tot en met vandaag
Op dinsdag 4 oktober 2022 worden de Grand Prix Content Marketing Awards uitgereikt in Postillion in Amsterdam. Het insturen van cases voor de prestigieuze Awards en de Bekroningen kan nog tot en met vandaag. Alert! Ook cases uit 2020 kunnen meedingen naar een Award.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Zeeman bedankt trouwe fans met jubileumcollectie
Fans van Zeeman worden beloond met hun favoriete klassiekers. De retailer viert 12,5 jaar fancollectie met de terugkeer van enkele bijzondere actieproducten.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het Geluid: aanstekelijk marketingsucces voor Qmusic
[advertorial] 'Weet jij al wat het is?' Een vraag die elk jaar na de start van Het Geluid op Qmusic rondzingt bij koffieautomaten door het land. De inmiddels iconische rode microfoon staat symbool voor het succesvolle en spannende radiospel dat jaarlijks voor een grote boost aan extra luisteraars zorgt. Het lijkt zo gemakkelijk, maar om het goed te raden blijkt elk jaar weer een grote opgave. En juist dat werkt zo aanstekelijk. Het fenomeen is na 15 jaar onmiskenbaar verbonden aan Qmusic. In gesprek met marketingmanager Mark de Deugd van Qmusic: 'Het Geluid is het mooiste radiospel van het jaar.'
image
Newcraft sluit zich aan bij Wunderman Thompson
Newcraft sluit zich aan bij Wunderman Thompson. Het bedrijf, dat werd opgericht in 2007, kan via de samenwerking meer internationale klanten bedienen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Dentsu organiseert nieuwe OOH trendwandeling
Dentsu Benelux organiseert dit jaar opnieuw de Out of Home (OOH) trendwandeling. Het evenement vindt dit jaar plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Brussel.
lees verder
twitter facebook linkedin
Daarom slaat jouw strategie niet aan in België
[advertorial] Zoals velen denken, zijn Nederlanders en Belgen praktisch hetzelfde. Maar er zijn verrassend veel verschillen in taal, cultuur en consumentengedrag. Ondervind alle Belgische inzichten tijdens de open workshop 'Beter Adverteren in België' van Vraaghetdebelg in Nieuwegein, Utrecht. Leer alle tips en tricks over de Belgische markt en pas moeiteloos je marketingstrategie aan.
image
[interview] KRO-NCRV wil een maatschappelijke mediaorganisatie zijn
Suzan Bloemscheer is Hoofd Communicatie & Merk bij KRO-NCRV. De redactie spreekt met haar over de nieuwe merkpositionering en visuele identiteit die gelanceerd wordt aan de start van het nieuwe tv-seizoen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
KRO-NCRV heeft een nieuwe huisstijl
Op 28 april 2021 bracht de Raad voor Cultuur het advies 'omroeperkenningen' uit aan de toenmalige minister voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het advies over KRO-NCRV luidde positief, maar ging vergezeld van een paar kritische kanttekeningen. De Raad erkende de relevantie van de nieuwe rol die de omroep voor zichzelf ziet, maar was 'nog niet onverdeeld enthousiast over de relatie tussen de nieuwe identiteit en het media-aanbod van KRO-NCRV'.
lees verder
twitter facebook linkedin
De inschrijving voor Grand Prix Content Marketing sluit vandaag!
[advertorial] Je hebt alleen vandaag nog om je in te schrijven voor de Grand Prix Content Marketing. Schrijf je snel in, jouw case kan je daarna uploaden via onze speciale tool t/m maandag 5 september 10 uur! De Grand Prix Content Marketing zijn de enige en echte Awards voor de beste cases op het gebied van content marketing. De feestelijke uitreiking van de Awards vindt plaats op dinsdag 4 oktober.
image
Marketeers bespreken blauwe deur-campagne LOI
Sinds kort is de nieuwe LOI-campagne op tv, waarin het opleidingsinstituut deuren opent voor professionals die niet meer op hun plek zitten. Zeven vragen aan de verantwoordelijke marketeers bij LOI, Hilde Gerhards en Jos van Eyken, over de strategische achtergronden.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.