Hoi Apple-liefhebber!

Welkom bij de iPhoned-nieuwsbrief van deze week. 🙏

Apple heeft vorige maand de M4 iPad Pro gepresenteerd en dat is het dunste Apple-apparaat ooit. Het blijkt dat Apple er gelijk een trend van maakt die wordt doorgezet naar andere apparaten. Wat dat precies betekent, lees je hier! 📲

Verder kijken we uit naar de komst van de iPhone 16 in september. We verwachten dat vooral mensen met een iPhone 14 van plan zijn om over te stappen. We vertellen je daarom wat de verschillen zijn en of die overstap de moeite waard is! 🤔

Heel veel leesplezier!

iPhone, Mac en Apple Watch worden héél dun (wil je dat wel?)

Onlangs presenteerde Apple met de M4 iPad Pro het dunste Apple-product ooit. Met een dikte van 5,1 mm zelfs dunner dan de iPod nano. Apple wil met veel producten dezelfde kant op, dus de iPhone, Apple Watch en MacBook Pro worden ook dunner in 2025.

Lees of dit goed nieuws is

iPhone 14 vs iPhone 16: dit worden de grootste veranderingen

In september verschijnt de iPhone 16 en we hebben al een goed idee van alle nieuwe functies die gaan komen. De iPhone 16 neemt wat functies over van de iPhone 15 Pro, maar is dat het waard om van de iPhone 14 over te stappen naar de iPhone 16?

Dit worden de verschillen

Dit is wanneer iOS 17.6 bèta 1 naar je iPhone komt

Apple heeft iOS 17.6 bèta 1 uitgebracht voor ontwikkelaars, waarschijnlijk om verbeteringen door te voeren in iOS 17.6. Het wordt een kleine update, voor nieuwe functies moeten we wachten op iOS 18. In de beschrijving van iOS 17.6 bèta 1 staat geen verdere toelichting.

Zo snel komt de update

In watchOS 11 raak je deze functie kwijt (en dat is jammer)

In watchOS 11 komen er een aantal nieuwe functies naar je Apple Watch. Maar je raakt ook iets kwijt, waardoor je Watch-scherm er anders uitziet. Volgens geruchten is de functie Tik dubbel een reden voor het verdwijnen, maar de verandering geldt niet alleen voor de Watch Series 9 en Ultra 2.

Dit verdwijnt in watchOS 11

Deze functies komen pas met iOS 18.1 naar je iPhone

iOS 18 is de grootste iPhone-update ooit, met nieuwe functies én met Apple Intelligence. De eerste testversie is inmiddels uitgebracht, de definitieve update verschijnt in september. Helaas komen dan niet direct alle nieuwe functies naar je iPhone.

Deze functies komen later

‘Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt op Ultra’

De Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt zelfs op de Ultra. Dit gerucht komt van de betrouwbare Apple-kenner Ming-Chi Kuo. Volgens hem wordt de Apple Watch Series 10 een heel stuk dunner en daarnaast een groter scherm.

Verwacht deze afmetingen

Namen verbergen van apps op je iPhone in iOS 18: zo werkt dat

In iOS 18 krijg je veel meer vrijheid bij het inrichten van je beginscherm. Zo wordt het mogelijk om de icoontjes van apps aan te passen. Dat is niet het enige, want je kunt in de nieuwe iOS-versie ook de namen van apps en widgets verbergen op je iPhone.

Zo verberg je de namen

Waarom Apple AirTags een must-have zijn voor je vakantie

AirTags zijn kleine trackers die je bevestigt aan je bagage, sleutels, of andere waardevolle spullen. Ze maken gebruik van Zoek mijn, zodat je altijd kunt zien waar ze zich bevinden. Dat brengt voordelen met zich mee die ideaal zijn voor je vakantie.

Dit zijn de voordelen

AirPods Pro 2 vs JBL Tour Pro 2: wat zijn de verschillen?

In iOS 18 is deze irritatie eindelijk opgelost op de iPhone (en dat werd tijd)

Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Bedankt voor het lezen en tot volgende week! 👋


Redactie iPhoned.nl
Altijd op de hoogte van het laatste Apple nieuws:

Download de iPhoned.nl app!

Wat vind je van iPhoned? We horen heel graag je feedback.

   
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
iPhoned.nl
Pas hier je mailvoorkeuren aan of meld jezelf direct af.

iPhoned.nl is onderdeel van
BigSpark BV
Jonkerbosplein 52
Nijmegen, Gelderland 6534 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2024 BigSpark BV