Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over velgremmen. Is de velgrem uit de mode of niet?
Fiets
Is de velgrem echt verleden tijd?

Binnen een paar jaar is de racefiets met velgrem verworden tot een soort wappiefiets. En dat na honderd jaar trouwe dienst. Je wordt in de hoek gezet als niet wijs als je nu nog een koersfiets met velgremmen koopt. Is dat terecht? En is de velgrem echt verleden tijd?

Fiets
Getest: BH Gravel X

Wat is er nu mooier dan met een paar vrienden de hele dag op pad gaan met de gravelbike? Met de BH Gravel X beleef je nog veel meer gravelplezier, want deze Spanjaard wringt zich letterlijk in allerlei bochten.

Fiets
Fietscomputer van Bryton

Afgelopen week heeft Bryton officieel de Rider S500 aangekondigd. Met een vereenvoudigde bediening en veel nieuwe en verbeterde functies, zoals een Google-spraakzoekfunctie. Handig toch?

Advertorial
Fiets
 
Fiets editie 2 nu verkrijgbaar

De nieuwste editie van Fiets is nu verkrijgbaar. Lees in Fiets editie 2 alles over een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de historie van de racefiets, een test met tubeless ventielen, twee tijdritfietsen en heel veel meer. Haal het blad nu voor slechts €6,75 in huis en betaal naar een adres in Nederland geen verzendkosten!

Fiets
WK veldrijden, waar te zien?

Het wegseizoen staat voor de deur en sommige profs hebben zelfs al wedstrijdkilometers gemaakt, maar voor de veldrijders moet de belangrijkste wedstrijd van het jaar nog aanbreken: het WK veldrijden. Hoe laat beginnen de crossen in het Amerikaanse Fayetville en waar zijn ze op televisie te zien? Een overzicht.

Fiets
Accell overgenomen

Fietsenproducent Accell wordt overgenomen door een groep investeerders. Het consortium onder leiding van KKR heeft 1,6 miljard euro over voor het bedrijf achter merken als Batavus en Sparta. De overname wordt naar verwachting rond de zomer afgerond.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden