Nieuwsbrief van 21-11-19 6:45:05
Online bekijken

Is een duurzame woning ook gezond?

Eén op drie kinderen groeit op in ongezonde woning

Eén op de drie kinderen in Nederland leeft in een ongezonde woning, waar sprake is van vocht en schimmel wat een grotere kans geeft op gezondheidsproblemen. Om naast een duurzame woning ook een gezonde woning te creëren heeft VELUX een speciaal gootstuk ontwikkeld dat VELUX dakramen perfect aansluit op indak zonnepaneel systemen.

Schöck maakt achterafmontage van balkons mogelijk

Schöck maakt het mogelijk om vrij uitkragende balkons pas na de bouw van het casco of zelfs na de gevelsluiting te monteren. Door de unieke constructie zit in de bevestiging geen gietmorel, waardoor onderstempeling verleden tijd is. De verankeringen zijn mét koudebrugonderbreking op basis van de bewezen Isokorf® technologie.

Holonite viert 50-jarig bestaan

Sinds de oprichting op 12 augustus 1969 heeft Holonite binnen de bouw en kozijnenindustrie een leidende positie verworven op het gebied van composietsteen. Dit is een hele prestatie, waar Holonite dan ook enorm trots op is.

Solatube helpt dieren veilig over te steken

Door de aanleg van de autoweg N18 zijn de natuurgebieden Slangenburg, Wrange en Montferland niet langer met elkaar verbonden. Vijf dichte faunatunnels zorgen om de gebieden weer met elkaar te verbinden en dieren weg te houden van het wegverkeer. Solatube wijst ze de weg...
 

Nieuw hotel trekt aandacht met kleur en kunst

Het creatieve interieur van het nieuwe sfeervolle hotel Kapellerput in Heeze is anders dan anders, gedurfd, met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Unieke tapijten, prachtige verlichting en overal inspirerende, kleurrijke kunstwerken. De Flotex Floral Vision van Forbo Flooring met bloemen en vlinders past hier prima.

IsoBouw introduceert nieuwe maatwerkoplossingen voor dakelementen

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw een groot aantal aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale flexibiliteit op de bouwplaats. IsoBouw heeft het assortiment onlangs uitgebreid met twee nieuwe oplossingen voor de kopgevel.

Innovatief aluminium in gevel op niveau

Het merk WICONA, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminiumoplossingen voor gevels van grote projecten, integreert innovatieve oplossingen in het nieuwbouwproject The Terraced Tower in Rotterdam; het toonbeeld van het concept 'Gestapeld Geluk'.
 

Lees het NBD E-Magazine over BIM en ICT als eerste

Naast interessante bijdragen over kwaliteitsbewaking, moeiteloos BIM-men en het gebruik van mixed reality van onze deelnemers, vindt u er redactionele artikelen onder andere over BIM, BENG en AI, en een blog over 3D keukenplanners van onze redactie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.