Airfryer versus frituur: wie bakt de gezondere snack?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Ozempic en thinfluencers: dun zijn is weer in de mode

Na een korte periode van grote borsten en ronde billen laten mensen massaal hun fillers en implantaten verwijderen: de skinny look is weer populair. Body positivity? Meh, volgens thinfluencers is slankheid de enige weg naar een gelukkig leven.

Waarom willen we weer zo graag dun zijn?
 
 
 
Afbeelding
 

Twistpunt: twee wetenschappers buigen zich over een knellende kwestie

Kunnen we migratie wel een halt toeroepen?

De regering wil maatregelen om grip te krijgen op migratie en belooft het strengste asielbeleid ooit. Maar hoe realistisch is dat? En snijden we onszelf daarmee niet in de vingers?

Een land zonder migranten? Onmogelijk!
 
 
 
 
Afbeelding
 

Slimmer én grappiger met de Quest Junior Scheurkalender 2025

Met de Quest Junior Scheurkalender 2025 wordt je kind elke dag een beetje slimmer. Op woensdagen is het puzzeltijd, terwijl vrijdagen in het teken staan van grappen en grollen. Om elke week af te sluiten, hebben we 52 proefjes en knutselwerken klaargezet. Wat er de andere dagen op de planning staat? Scheuren maar!

365 dagen in een scheur
 
 
 
Afbeelding
 

Waarom zijn voetbalsupporters zo agressief vergeleken met andere supporters?

Vergelijk hockeysupporters met voetbalsupporters en de conclusie is gauw getrokken: die tweede groep is vaak agressiever. Geweld is eerder regel dan uitzondering bij grote voetbalwedstrijden. Waarom is dat?

Het ligt niet aan hun persoonlijkheid...
 
 
 
Afbeelding
 

Is friet uit de airfryer gezonder dan uit de frituurpan?

Goudgebruinde patat met een flinke klodder mayo is natuurlijk heerlijk, maar niet bepaald gezond. Is jouw favoriete eten gezonder als je het in de airfryer bereidt?

Niet altijd
 
 
 
Afbeelding
 

Zo werkt een orgasme (bij mannen)

Waarom een orgasme je zo’n intens genot geeft? Er vindt een hormoonexplosie in de hersenen plaats. En dat is niet overdreven: klaarkomen heeft hetzelfde effect op je brein als een spuitje heroïne.

High door climax?