De Kamer is nu een paar weken met reces - maar de wereld staat niet stil. Ook nu de ziekenhuizen vrijwel leeg zijn, gaat in binnenland en buitenland de uitrol van de QR-apartheidsmaatschappij door. Wie zich niet laat injecteren, wordt tweederangsburger.

De partij en ik hebben het veel over dit thema: het behoud van de vrijheid. Dat levert me ontzettend veel hoon en negatieve artikeltjes in de mainstream media op. Ze zeggen dat ik ben “geradicaliseerd”. Dat ik “gek ben geworden”. Daarmee proberen ze me buiten de orde te plaatsen van wat “acceptabel” mag worden gevonden. Waarom gaan wij niet gewoon mee in het corona-verhaal van de gevestigde orde, net als alle andere partijen?

Daarover heb ik een nieuw ZOMERESSAY geschreven. Ik wilde glashelder onder woorden brengen waarom er van “radicalisering” helemaal geen sprake is - en hoe ons coronastandpunt feilloos aansluit bij al onze andere standpunten, die we uiteraard nog steeds onverminderd blijven verkondigen. Van de Europese superstaat tot het klimaatglobalisme; van de massale immigratie tot de eindeloze lockdowns: al deze thema’s zijn in mijn ogen namelijk met elkaar verbonden. En daarom blijven we vanzelfsprekend de gevestigde orde trotseren en ál deze heilige huisjes van het kartel afbreken.

Ik ben heel benieuwd wat u van het essay vindt. Lees het, en deel het met uw vrienden en kennissen - help mee de desinformatie van het mediakartel tegen te gaan!

Forum voor Democratie blijft voor uw vrijheid strijden - en de karavaan trekt door. Tot heel snel!

Met zomerse groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.