Daar zou je kanker van krijgen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Verlegenheid zit veel Nederlanders in de weg op de werkvloer

Als de baas in een vergadering op kantoor vraagt of iemand nog goede ideeën heeft, houdt 15 procent zich stil (ook als hij of zij wel degelijk een idee heeft), of komt pas op het allerlaatst met zijn of haar inbreng.

 
 
Quest
 

Test: welk fysiek gevoel vind jij het állerlekkerst?

Badderen na een lange dag, of eindelijk dat ene zaadje tussen je tanden vandaan krijgen: het zijn heerlijke gevoelens. Maar voelen ze ook beter dan water uit je oor laten lopen?

 
 
Quest
 

Laat jij je verleiden door deze korting?

Wist je dat 7 op de 10 Nederlanders ‘altijd’ op zoek is naar de beste deal als ze iets willen kopen? Zoek niet verder, want jij hebt ’m al gevonden! Je ontvangt nu tijdelijk tot 43% korting op jouw favoriete Quest! Kies uit Quest, Quest Junior, Quest Psychologie, Quest Historie of Quest Puzzelmix! PS: wees er snel bij, de aanbieding is beperkt geldig!

 
 
Quest
 

Waarom zit in 'ruwe' woorden vaak een rollende 'r'?

Rough, rauh, rugueux: ook de Engelse, Duitse en Franse woorden voor ‘ruw’ hebben een ‘r’. Is dat niet gewoon omdat ze dezelfde moedertaal hebben? ‘We hebben 332 talen onderzocht en we vinden het wereldwijd’, vertelt taalonderzoeker Mark Dingemanse.

 
 
Quest
 

Is het echt kankerverwekkend om in olijfolie te bakken?

Een drupje olijfolie over de salade is gezond. Maar ermee bakken zou oliedom zijn, vanwege gevaarlijke stoffen die vrijkomen als je het vuur te hoog zet. 

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Deze 20 dingen heten anders dan je denkt

Langs de snelweg staat een vangrail, een fiets heeft trappers en wachten doe je in een bushokje. Toch? Nee dus. Deze woorden gebruik je volgens experts al je hele leven verkeerd.