Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Herfstvakantie- & vroegboekaanbiedingen

Geachte dames en heren,

Samen met MSC cruises hebben wij een heel speciale herfstvakantie aanbieding, waarbij u tegen een erg gunstig tarief een hele complete cruise maakt. Ultiem genieten aan boord: samen, met uw gezin of met uw kinderen en kleinkinderen!
Het seizoen voor de Emiraten komt er ook aan en aan boord van MSC Splendida kunt u deze streek, tegen een wel heel laag tarief, vanuit Dubai ontdekken.

Daarnaast ontvingen wij van Royal Caribbean Cruises een aantrekkelijk aanbod voor hun nieuwste schip Sympony of the Seas voor zomer 2018. Het nieuwe zusje van Oasis en Harmony of the Seas, ´s werelds grootste cruiseschepen, komt naar Europa namelijk!
Het aanbod van de schitterende Star Clippers op onze website is uitgebreid. Zo kunnen liefhebbers van autoraces in de maand mei een zeilcruise in de heldere wateren van de Franse Riviera en Corsica combineren met een halte in Monaco en ter plaatse een van de Grand Prix F1 races bijwonen.

AIDA Cruises heeft momenteel een hele aantrekkelijke vroegboek actie, kijk maar eens naar deze leuke cruise over de Baltische Zee.

Heel graag verzorgen wij ook uw cruisevakantie en wij staan dan ook klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boeking te verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center

 

PS Heeft u zich al opgegegeven voor onze cruise presentatieavonden in Rotterdam en Enschede? Kijk in uw agenda of één van de data u past en laat het ons weten.


Herfstvakantie Special Middellandse Zee incl. vluchten, transfers en all-inclusive drankenpakket

MSC Armonia Herfstvakantie aanbieding

8 daagse Herfstvakantie special - exclusief bij Holland Cruise Center - vanaf € 959,00 p.p. inclusief vliegreis, bagage, transfers, cruise en een all inclusive drankenpakket

Een heerlijke onbezorgde 8 daagse Herfstvakantie langs prachtige plaatsen in de Middellandse Zee. Wie wil dat nou niet? Met de MSC Armonia vaart u naar prachtige eilanden als Sardinië, Sicilië en Malta. Exclusief bij Holland Cruise Center ontvangt u nu een all inclusive drankenpakket bij deze cruise met vertrek op 14 of 21 oktober 2017.

Ook erg interessante kindertarieven!
Vertrek vanuit Genua.

Lees verder

Baltische Zee met Aida Bella - Vroegboektarief

AIDA Bella onderweg in de Oostzee, naar oa Kopenhagen

7-Dagen vanaf € 995,00
Vanuit Kiel

Deze prachtige cruise laat u al het moois van de Baltische Zee zien. Bezoek steden als St. Petersburg en Kopenhagen en geniet van de cultuur in plaatsen als Tallinn en Gdansk.

Lees verder

Westelijke Middellandse Zee
Kennismakingsaanbieding Symphony of the Seas (nieuw)

Nieuw grootste cruiseschip Symphony of the Seas

Alleen op 10 juni 2018 een speciale aanbieding voor deze fantastische cruise met het nieuwste Royal Caribbean schip, Symphony of the Seas.

Een unieke gelegenheid kennis te maken met het nieuwe zusje van Oasis en Harmony of the Seas, u hoeft namelijk niet eerst naar Amerika voor inscheping...

Garantiebinnenhut: € 1059,00 per persoon
Garantiebuitenhut: € 1169,00 per persoon
Garantiebalkonhut: € 1479,00 per persoon

Deze cruise is alleen telefonisch te reserveren via 085-0479888

Lees verder

Cruisevakantie; vroeg boeken of juist niet...?

Cruise vroeg boeken of juist niet

Elk jaar weer is het de vraag of vroeg boeken loont of dat je juist beter kunt wachten op een "last-minute"... Op deze vraag is er helaas geen algemeen geldig antwoord te geven en om hieromtrent een voorspelling te doen zou koffiedik kijken zijn.
Vaak zijn er kortingen voor

Lees verder

Verrassende stranden van de Emiraten

Dubai cruise aanbieding met MSC Cruises

8-Dagen vanaf € 399
MSC Splendida vanuit Dubai

Misschien de perfecte manier om de Emiraten en Oman te ontdekken, om de prijs hoeft u het niet te laten....

Modern versus Antiek, maar ook verrassend mooie stranden; u beleeft het tijdens deze 8-daagse cruise die in Dubai begint.

Diverse vertrekdata jan, feb & mrt 2018

Lees verder

Cruise presentatieavonden in Rotterdam en Enschede

Jeroen t Hart verteld u meer over cruises


Graag nodigen wij u uit voor een diner met aansluitend een ´Cruise Informatie Avond´ op 10 oktober en 28 november in Trattoria Borgo d’Aneto in Rotterdam of op 30 en 31 oktober bij Bistro C`est Si Bon in Enschede. Na ontvangst met een aperitief genieten we van een heerlijk

Lees verder

Indonesische Eilanden
De romantiek van Star Clipper

19 mei 2018 - Star Clipper - Indonesische Eilanden - vanaf € 1945,00 per persoon

Op heel veel data vaart de Star Clipper vanaf Bali een prachtige route langs heel veel Indonesische eilanden. Beleef Indonesie zoals u dit nog nooit heeft gedaan en ga met dit prachtige zeilschip langs de mooiste bestemmingen.

Lees verder

Single aanbieding: Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen

Geen zeecruise maar de mooiste zeereis!

Noorderlicht is een natuurfenomeen, dat bij velen tot de verbeelding spreekt. Dit natuurspectakel is bij uitstek te zien vanaf zee, waar de lichtvervuiling van andere lichtbronnen nagenoeg niet voor komt. Tijdens speciale noorderlichtcruises krijgt u niet alleen veel te weten over dit verschijnsel en de streken waar dit voor komt, maar heeft u ook goede kans op het zelf zien van het magische noorderlicht...

Geen toeslag 1-persoonshut!

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.