Koop dan een nieuwe
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Hoe werd Home Alone dé ultieme kerstfilm?

Binnenkort is hij weer op tv (of je streamingdienst) te zien: Home Alone! Waarom werd een film uit 1990 over een jochie dat alleen thuis is, zo'n iconische kerstfilm?

 
 
Quest
 

Zeven producten die lang niet zo (on)gezond zijn als je dacht

Bonen zijn beter dan bitterballen, dat is duidelijk. Maar hoe zit dat met zoute chips en olijven? Sommige producten zijn ongezonder dan je denkt, terwijl relatief verantwoord spul soms een slechte naam heeft. Zeven lekkere instinkers.

 
 
Quest
 

Op zoek naar een mooi cadeau?

Onze bladen zijn leuk, maar onze andere waren ook. Zo hebben we liefst drie verschillende scheurkalenders, zes delen Pubquiz voor thuis, en één Mega Winterdoeboek van Quest Junior. En ja, natuurlijk zijn ook onze tijdschriften verkrijgbaar, zoals de special met de 123 slimste vragen (en antwoorden) van 2021.

 
 
Quest
 

Hoe kan ABBA na dertig jaar weer zo’n succes zijn?

ABBA bracht na dertig jaar een nieuw album uit, en kwam daarmee ‘gewoon’ weer op nummer 1. Hartstikke knap natuurlijk, of je van hun muziek houdt of niet. Kun je het succes van Agneta, Björn, Benny en Anni-Frid wetenschappelijk verklaren?

 
 
Quest
 

Je naam veranderen? Dat kan, als je goede redenen hebt

Wat voor naam je krijgt, daar heb je niks bij in te brengen. Dat is besloten voordat je ook maar een woordje kon meebrabbelen. En zeker voor je achternaam moet je het maar doen met wat je vader (of je moeder) ook al had. Sáái. Gelukkig is er hoop: voor 835 euro koop je een nieuwe achternaam.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Staat je seksuele voorkeur je hele leven vast?

Voor je seksuele geaardheid bestaan leuke zwart-witte hokjes. De meeste mensen kennen er in elk geval drie: homo, hetero en bi. En zit je eenmaal in je eigen hokje, dan kun je daar mooi de rest van je leven in blijven zitten, niet?