Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt deze partnermailing aangeboden door Exact. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Zó kun je als accountant Agile werken | Agile kenmerken
Er zijn genoeg voordelen om als accountantskantoor Agile te gaan werken, bijvoorbeeld het minimaliseren van risico's. Dit stelt jou in staat om te werken aan het uitbreiden van je adviespraktijk, waarbij je precies díe dienstverlening aanbiedt waar je klanten op zitten te wachten. Maar wat zijn nu precies de kenmerken van een Agile kantoor?
Lees meer »
Nieuwe automatische aanslagcontrole voor box 3 in Fiscaal Gemak
Vanaf 21 juli geeft de Belastingdienst vernieuwde aanslagen af voor belastingplichtigen die in de massaal bezwaarprocedure voor het box 3-arrest waren opgenomen. In dit artikel lees je hoe Fiscaal Gemak hiermee om gaat en hoe jij de nieuwe aanslag en berekening kunt controleren.
Lees meer »
ADVERTORIAL
Maak de overstap van Avanzer Aangifte naar Exact Online Fiscaal
Wolters Kluwer heeft haar klanten aanbevolen om naar Exact Online Fiscaal over te stappen aangezien ze Avanzer Aangifte zullen stopzetten. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? En hoeveel tijd neemt de overstap in beslag? In samenwerking met Wolters Kluwer hebben we een uniek migratietraject ontworpen om klanten over te laten stappen naar Exact Online Fiscaal en continuïteit te waarborgen.
Lees meer »
Hoe krijg je klanten en medewerkers mee in een software verandering?
Als accountantskantoor heb je te maken met veranderingen. Zo ook op het gebied van het in gebruik nemen van geheel nieuwe software of nieuwe functies. Maar mensen hebben gewoonten en willen daaraan vasthouden vanuit nature. Dus hoe krijg je klanten en medewerkers overtuigd om die los te laten en nieuwe gewoonten aan te leren? Je leest hier hoe je dit kunt aanpakken.
Lees meer »
Hoe houdt jouw kantoor de kwaliteit van de dienstverlening op peil?
Tevreden klanten zijn klanten die blijven, maar ook klanten die andere ondernemers de weg naar jouw kantoor kunnen wijzen. Hoe zit dit voor jouw kantoor? Kunnen jouw medewerkers met de huidige hoge werkdruk de dienstverlening van het kantoor op peil houden? Lees hier aan welke knoppen je kunt draaien om de klanttevredenheid op peil te houden of zelfs te verhogen.
Lees verder »
3 tips om efficiënt te werken dankzij automatisering
Als accountant sta je tegenwoordig voor flink wat uitdagingen. Naast krapte op de arbeidsmarkt en de grote vraag naar personeel, neemt de wens om hybride te werken steeds meer toe. Daarnaast verlies je veel kostbare tijd aan het communiceren met klanten via verschillende kanalen. Klinkt dit bekend? Wij geven 3 tips over hoe je deze uitdagingen kunt aanpakken door slim te automatiseren.
Lees meer »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN