ELF Voetbal nieuwsbrief van 07-01-2020
Is Lasse Schöne alweer klaar in de Serie A?

In augustus liet Lasse Schöne na zeven jaar trouwe dienst Ajax achter zich. De Deen koos voor een avontuur bij Genoa, dat zich net ternauwernood had gehandhaafd in de Serie A. Terwijl zijn ploeg steeds beter draait, verkeert Schöne zelf in een mindere periode. 


Lees verder
Immobile naast Lewandowski aan kop ESM Gouden Schoen

De ESM Gouden Schoen kent in haar eerste overzicht van 2020 twee leiders. Naast Robert Lewandowski prijkt nu de naam van Ciro Immobile. De topscorers van de Serie A en de Bundesliga hebben beiden negentien goals achter hun naam staan.

Lees verder
Robin Gosens maakt indruk in Serie A

Atalanta Bergamo begon 2020 met een klinkende overwinning op Parma. Een van de uitblinkers was Robin Gosens. En dat was niet voor de eerste keer dit seizoen. We zetten zijn prestaties op een rijtje.

Lees verder
De waslijst aan blessures bij Liverpool

Bij Liverpool gaat het dit seizoen crescendo. Een straatlengte voor in de Premier League, door in de Champions League en alsof het niets is wint een veredeld jeugdteam van aartsrivaal Everton. Toch zal Jurgen Klopp zich over één ding zorgen maken: de vele blessures.

Lees verder
In beeld: de Eredivisionisten laden zich op voor de tweede seizoenshelft

2020 is begonnen en dat betekent dat de Eredivisionisten zich gaan voorbereiden op het tweede deel van de competitie. Natuurlijk is een trainingskamp onder de Spaanse zon erg in trek, maar ook in Qatar, Portugal, Turkije en Nederland wordt er hard getraind.

Lees verder
Hoe de herkansing van Ayoub bij Feyenoord beperkt blijft tot speelkwartier

Feyenoord reist zonder Yassin Ayoub en Liam Kelly af naar Spanje, waar de ploeg op trainingskamp gaat. De twee krijgen in Rotterdam alle ruimte om op zoek te gaan naar een andere club, zo meldt Feyenoord op de officiële website. Voor Kelly kwam het niet als een verrassing, maar Ayoub leek net weer op de weg terug. 

Lees verder
Hoe Manchester City in de Carabao Cup revanche kan nemen op Manchester United

Manchester City neemt het in de halve finale van de Carabao Cup op tegen Manchester United. Dinsdagavond staat de eerste van twee onderlinge ontmoetingen tussen de aartsrivalen op het programma op Old Trafford. De bezoekers hebben nog wat goed te maken met de stadgenoot.

Lees verder
Even voorstellen: Odysseas Vlachodimos, beoogd opvolger Onana bij Ajax

In de vroege zoektocht naar een opvolger van André Onana is Ajax volgens Sportime uitgekomen in Griekenland. Odysseas Vlachodimos wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam. Maak kennis met het nieuwste transfertarget van de regerend landskampioen.

Lees verder
Veldwijk naar Zuid-Korea? Deze oude bekenden gingen hem voor

Lars Veldwijk wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Jeonbuk Hyundai. Sparta gaat echter vooralsnog voor de overstap liggen en ziet de spits liever niet vertrekken. Mocht de deal toch doorgang vinden, dan kan Veldwijk in Zuid-Korea op de koffie gaan bij enkele oud-Eredivisionisten. 

Lees verder
Hertha BSC - Schalke 04 FC01-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Borussia Dortmund - FC Union Berlin01-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund01-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Paris Saint-Germain - Montpellier HSC01-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Burnley FC - Arsenal FC01-02-2020
Voetbaltrips.com