Beste,


Leidinggeven: is dat iets wat in je moet zitten, of kun je het ook leren? Je leest het in deze nieuwsbrief. Verder lees je waarom projectmanagement belangrijker is dan ooit en waarom Rick Geurts koos voor een ISBW-opleiding. Ook vind je een link naar het ISBW-assessment, waarin je gratis ontdekt waar jouw kracht ligt!


Wij wensen je veel inspiratie!


Kun je leren leidinggeven?
Kun je meteen na je studie manager worden, of heb je eerst uitvoerende ervaring in het werkveld nodig? En kun je leidinggeven eigenlijk leren? We onderzochten het in de Managementscore 2022.


Succesvol projectmanagement
Door projectmatig te werken kunnen we veel beter veranderingen doorvoeren en nieuwe initiatieven opzetten. Lees waarom het slim is om je nu verder te verdiepen in projectmanagement.


‘Blijf jezelf uitdagen’
Rick Geurts volgt de opleiding Effectief Leidinggeven. Waarom koos hij hiervoor, en wat wil hij hiermee bereiken? Rick: “Ik ben altijd wel bezig met mezelf op de een of andere manier te verbreden.”


Start nu met € 1.000,- subsidie
Wil jij je kennis en skills verder ontwikkelen? Goed nieuws: veel van onze opleidingen starten weer bijna! En met het STAP-budget wordt jouw opleiding ineens een stuk goedkoper. Ontdek hoe het werkt.


  


Je krijgt deze e-mail omdat je informatie bij ons hebt aangevraagd. Wil je geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden. Wil je meer weten over hoe we met jouw gegevens omgaan? Lees dan onze privacyverklaring.

Copyright © 2022 ISBW.
Ons adres is Marathon 7, 1213 PD, Hilversum


De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien je dit bericht ten onrechte ontvangt, word je verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. ISBW aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
* KvK-nummer: 11014570