Kan staand plassen kwaad?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Waarom kunnen robots een captcha niet omzeilen?

Van een zoekplaatje waarin je vakjes met auto's moet aankruisen tot een bijna onleesbare code die je moet overtikken. Zo’n captcha moet voorkomen dat robots op websites komen. Zijn die simpele tests echt te moeilijk voor een computer?

Captcha blijkt mensenwerk
 
 
 
Afbeelding
 

Quest Kort: wetenschapsnieuwtjes voor bij de koffie

Waarom mannen en vrouwen andere humor hebben

Bestaat er zoiets als typische mannen- en vrouwenhumor? Ja, zeggen Engelse onderzoekers nu. Mannen zijn vooral fan van een visuele grappen met een hoog slapstickgehalte. En vrouwen? Die slaan aan op hele andere thema’s.

Waar gieren vrouwen om? 
 
 
 
 
Afbeelding
 

Word stress de baas met deze onlinecursus

Wil je meer uit je dag halen? En zou je graag de baas willen zijn over je tijd? De cursus Omgaan met druk geeft je controle over je doelen, taken en planning. Misschien kom je wel om in het werk, of weet je eigenlijk niet zo goed welke taken je eerst moet oppakken. Ben je dat gevoel zat en wil je eindelijk eens dingen op je to-dolijst afstrepen? Volg deze cursus!

Dit zet ik bovenaan mijn lijstje!
 
 
 
Afbeelding
 

De bidsprinkhaan is letterlijk een femme fatale

Een femme fatale, zo zou je een vrouwelijke bidsprinkhaan kunnen beschrijven. Haar partners overleven hun vrijpartij namelijk niet. Benieuwd hoe mevrouw een einde aan hen maakt? Dit dodelijke schouwspel is (sinds kort) ook in Nederland te zien!

Waar?
 
 
 
Afbeelding
 

Is plassen onder de douche slecht voor je, of valt dat wel mee?

Geef maar toe: ook jij plast weleens onder de douche. Makkelijk zat, zo dicht bij een afvoer, en je bespaart spoelwater van de wc. Maar is het wel zo verstandig? Kan het kwaad om staand te plassen? 

Efficiënt of onsmakelijk?
 
 
 
Afbeelding
 

Best gelezen artikel van vorige keer

Had vroeger iedereen soa's?

Condooms zijn nu overal te krijgen, en dat soa's bestaan is ook geen geheim. Maar hoe zat dat in de middeleeuwen? Had toen iedereen de kriebels tussen zijn of haar benen?

En hoe hielden ze die ziektes tegen?