Je hoort vaak van wel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wat is de schaal van Richter?

Het ging goed mis in het zuidoosten van Turkije en het noordwesten van Syrië in de nacht van 5 op 6 februari 2023. Een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter kostte al duizenden mensen het leven.

 
 
Quest
 

Helpt kreunen tijdens het tennissen?

Sommige tennissers produceren tijdens het spelen net zoveel geluid als een klein vliegtuig. Gaan ze ook beter spelen van al dat gekreun? Geloof het of niet: er is onderzoek naar gedaan.

 
 
 
Geef jezelf een beter seksleven cadeau deze Valentijnsdag  

Geef jezelf een beter seksleven cadeau deze Valentijnsdag

Voor een spetterende vrijpartij moet je je kunnen focussen op je eigen lichamelijke gevoelens en genot. De een vindt dat makkelijker dan de ander. Misschien heb jij moeite met klaarkomen of vind je het lastig dat de libido's van jou en je partner nogal uiteen liggen. Wellicht zijn jullie zelfs in een sleur beland? Met deze cursus hopen we ieders seksleven (nog) leuker te maken. Zelfs als je je seksleven al een dikke acht geeft, valt er in deze cursus nog genoeg te leren.  

 
Quest
 

Gesponsord bericht

Door te bewegen train je je geheugen en probleemoplossend vermogen

Quest organiseert in samenwerking met Asics zes avonden waarop we je in beweging gaan brengen. Je mag de gloednieuwe hardloopschoen GEL NIMBUS 25 / ASICS testen. Daarnaast kun je een Quest-talk volgen, waarin hardlooptrainer en -expert Feikje Breimer je alles vertelt over het belang van bewegen.

 
 
Quest
 

Is rode wijn gezond?

Het is een hardnekkig gerucht dat vaak rondgaat: één of twee glazen rode wijn per dag is hartstikke gezond. Maar is dit ook echt zo?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige weeek

Wat doen je keelamandelen nou eigenlijk?

Ze hangen maar wat achter in je mond, en als je er last van hebt laat je ze wegknippen: de amandelen. Klinkt nutteloos, maar je amandelen waren in de kindertijd behoorlijk onmisbaar.